Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fajki mająpo bokach takie miejsca na które trzeba nacisnąć. Wówczas rozejdą się łapki trzymające fajkęna świecy. To są taki zaznaczone miejsca symetrycznie po obu stronach fajki......
Witam yogiAG miałem podobny problem gdy kupiłem zośkę pojechałem do warsztatu w Warszawie ul.Hery 25 nie autoryzowany OPLA nie są nani ale konkretni miałem to że po naciśnięciu hamulca zapalał cię czek sprawdzili i okazało się że padło serwo nie pocieszę cię ale spore koszta samo nowe serwo zapłaciłem 300 + wymiana 420 koszta nie małe ale teraz jest oki
Witam wszystkich Klubowiczow
Jestem nowy na forum i nie wiem czy ten temat byl juz wczesniej poruszony, potrzebuje uzyskac adres lub nr telefonu mechanika w Lodzi wykonujacego wymiane swiec zarowych bez odkrecania glowicy (OPEL ZAFIRA 2.0 DISEL),
Dzieki
Do wymiany nie trzeba ściągać głowicy ale jak masz urwane to są warsztaty które wykręcają ukręcone świece żarowe bez demontażu głowicy,w samej Łodzi nie znam ale 10 km za Łodzią przy trasie A1 w kierunku Częstochowy
Rzgów ul.Rawska 13 tel. 042 214 18 94.Pozdrawiam..
Czy to normalne że gdy termometr a samochodzie pokazuje 11 stopni to załańcza sie grzanie świec poprzednio miałem astre 2.0 di16v 82 km gdzie świece grzało dopiero poniżej 0.A jaki to czujnik by przekłamywał może od temperatury ze świece grzeje
Niestety dołączyłem do klubu posiadaczy zerwanych świec, tydzień pryskania penetratorem nie pomogło. Efekt - dwie zerwane, pozostałych już nie ruszałem. Mam pytanie czy jazda z takimi świecami może czymś grozić? Na razie nie stwierdziłem by coś się przez urwaną świecę wydobywało, ale może dojść do wydmuchu?
Zastanawiam się teraz co lepiej zrobić, skorzystać z warsztatu wykręcającego zerwane świece czy zdecydować się na demontaż głowicy...
Jazda z zerwanymi jak się nie ruszyły niczym nie grozi,z czasem jak się przepali całkiem może przedmuchać ale na pewno jak będzie mróz to raczej ciężko będzie odpalić.Ja na Twoim miejscu poszukałbym warsztatu który wykręca ukręcone świece bez demontażu głowicy,koszt i roboty na pewno mniej..