Liczniki nieruszają się i brak oświetlenia tablicy!
-
alan98
Liczniki nieruszają się i brak oświetlenia tablicy!
W pierwszej kolejności składam wszystkiego naj w Nowym Roku 2011,a teraz do żeczy.Wskazania liczników nieruszaja się wszystkie zegary na zaro,brak oświetlenia deski rozdzielczej a na dodatek światła pomimo wyłączenia pokretłem dalej świeca niewiem co mogło sie stać aku jest roczne auto pali bez problemu tylko niewiadomo co sie .Prosze o podpowiedz jesli miał ktos coś takiego.Bezpieczniki sprawne.
-
Przemo_w1
Jak miałem Astrę H to miałem podobne objawy. Raz zakończyło się nawet lawetą. Przyczyną był zamontowany fabrycznie autoalarm, który zakłócał pracę innych modułów. Po wymianie w ramach gwarancji usterka zniknęła.
Jeżeli wszystkie bezpieczniki są OK i napięcie jest na zegarach to raczej może być błąd w komunikacji pomiędzy modułami. Spróbuj znaleźć kogoś w okolicy z interfejsem i w ten sposób szukać przyczyny.
Jeżeli wszystkie bezpieczniki są OK i napięcie jest na zegarach to raczej może być błąd w komunikacji pomiędzy modułami. Spróbuj znaleźć kogoś w okolicy z interfejsem i w ten sposób szukać przyczyny.
-
alan98
-
lapm