BajBus pisze:ja mam takie pytanie, gdzie zakładałeś webasto?
no i wklej jakieś zdjęcia swojej Zafiry

Więc tak.
samo webasto kupiłem używane. z demontażu.
zapewne Ci chodzi o adres a nie lokalizacje w samochodzie
zakładałem u siebie przed domem a kolega mi pomógł spiąć do kupy z wentylatorem itp.. generalnie urządzenie założyłem pod błotnikiem z prawej strony, zrobiłem prawie oryginalną wiązkę co na allegro ok 200 zł kosztowała.. do tego przewodzik paliwowy i węże na płyn chłodniczy które zostały wpięte zaraz przy wyjściu z silnika. przewód paliwowy wpięty został przed filtrem powietrza ale już wiem że lepiej było założyć go na powrocie. ale dołożyłem gruszkę z zaworem zwrotnym i spoko jest. nie montowałem zegarka (koszty itp) ale za to radiolinie i pilota. w sumie jakieś 150zł i mam sterowanie kiedy chce i z odległości ponad 100 m. nie licząc robocizny wyszło mnie ok 1000zł bo webasto samo było okazyjnie kupione a robociznę zrobiłem sam

w razie czego chętnie służę radą. w razie potrzeby mogę zrobić fotki co wiąże sie z rozbiórką nadkola ale jak będzie zależało to zrobię. pozdrawiam
maciej
[ Dodano: Nie Sty 02, 2011 22:58 ]
co do zdjęć udało mi się tylko tego awatara ustawić. a jak całe normalne zdjęcie wsadzić?? auto koloru różowego wiec ... bardzo oryginalne hihi jedyna taka zafirka. jak ktoś ją kiedys zobaczy to będize wiedział ze to ja