Problemy związane z radioodtwarzaczem CDR 500
Moderator: Sebu$
Witam kolegów. Szukałem (być może nie dość dobrze), ale jeśli pominąłem zaraz mi to zostanie wskazane . Moi drodzy, zdjąłem dziś kod z Delco CDR 500. (włożone zamiast car300) i jestem zaskoczony, nie mam dźwięku po prawej stronie. Ktoś wie jak to przestawiać? Ewentualnie co jest nie tak.
II sprawa, ERROR CD, ale to pewnie laser. Mam zamiar w weekend przeczyścić.
Będę wdzięczny za wskazówki.
II sprawa, ERROR CD, ale to pewnie laser. Mam zamiar w weekend przeczyścić.
Będę wdzięczny za wskazówki.
- BajBus
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
szybciej wacikiem, ale to tego musisz rozkręcać radio, jak sie nie bardzo czujesz na siłach to poczekaj może ktoś zaproponuje inny sposób, ale płytą czyszczącą zepsułem już kilka laserów...
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Witajcie, mam pewien problem z CDR500, kupiłem od kolegi z forum, miałem wcześniej 300, radyjko po podłączeniu stroi się i gra, jednak na wyświetlaczu nic się nie pojawia, sterowanie w kierownicy działa.
Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki pod deską i nic, zero spalonego bezpiecznika.
Radyjko załącza się bez kodu, nie chce PINU
Po włożeniu mojego kaseciaka wszystko gra jak należy, czyli na wyświetlaczu jest info co do stacji.
Macie jakiś pomysł na to ??.
Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki pod deską i nic, zero spalonego bezpiecznika.
Radyjko załącza się bez kodu, nie chce PINU
Po włożeniu mojego kaseciaka wszystko gra jak należy, czyli na wyświetlaczu jest info co do stacji.
Macie jakiś pomysł na to ??.
Od pewnego czasu po zgaszeniu samochodu i wyjęciu kluczyka ze stacyjki z radia dobiega dziwne "stukanie" (dość szybkie, miarowe puknianie), trwa to ok. 5 s po czym radio się wyłącza i jest spokój. Sytuacja powtarza się podczas odpalania samochodu jest niezależna od tego czy w radiu jest płyta czy nie. Miał może ktoś podobną sytuację i zna jakieś "lekarstwo"...