[B]aluminiowe wstawki
-
kicaj
[B]aluminiowe wstawki
witajcie,
jak wiecie co niektore "lepsiejsze" bezafcie maja aluminiowe wstawki pod oknami, szybami.
i daletgo mam prosbe - czy moglby ktos zrobic zdjecie jak one sa spasowane (glownie rogi) i w jaki sposob sa one przyklejone?
dzieki
jak wiecie co niektore "lepsiejsze" bezafcie maja aluminiowe wstawki pod oknami, szybami.
i daletgo mam prosbe - czy moglby ktos zrobic zdjecie jak one sa spasowane (glownie rogi) i w jaki sposob sa one przyklejone?
dzieki
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 11:04 przez kicaj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
M@rio
-
kicaj
-
Anony Mous

Uploaded with ImageShack.us

-
kicaj
-
Anony Mous
chyba tak i tak...te na drzwiach się ruszaja tak wiec nie są chyba przykeljone...ale te na bocznych szybach sie nie ruszaja wiec tak jakby były przyklejone.kicaj pisze:kaliope, dzieki wielkie, a nie wiesz moze jeszcze jak sa montowane? na tasmie klejacej a moze na zatrzaskach jakichs?
Ostatnio zmieniony 29 maja 2010, 06:53 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
M@rio
-
norbert_p
-
Lorry
Jak auto z polskiego salonu to pakiet Enjoy Plus miał już chrom wstawkę, zwykłe nie miało.
Z PL salonu od ENjoy PLus włącznie miały wszystkie tzn: Elegance, Cosmo, Sport, OPC
Z zachodu na pewno Cosmo i możliwe że jakieś lepsze edycje specjalne.
A Cosmo zawsze rozpoznasz po fotelach: są zawsze półskórzane i bardziej wyprofilowane
W sumie to podziwiam Cię za wypytywanie o wszystko by nie zrobili Cię w bambuko
Z PL salonu od ENjoy PLus włącznie miały wszystkie tzn: Elegance, Cosmo, Sport, OPC
Z zachodu na pewno Cosmo i możliwe że jakieś lepsze edycje specjalne.
A Cosmo zawsze rozpoznasz po fotelach: są zawsze półskórzane i bardziej wyprofilowane
W sumie to podziwiam Cię za wypytywanie o wszystko by nie zrobili Cię w bambuko
-
norbert_p
Nie rozumiem aluzji... Chcę wiedzieć jak najwięcej odnośnie wyposażenia itp, bo na np otomoto jest spory wybór, a nie chciałbym kupić totalnego golasa. Pełen wypas też mnie nie specjalnie interesuje, bo mam już full wypas w Lagunie II i połowa rzeczy to bajery, bez których można spokojnie (dosłownie -> bezstresowo) żyćLorry pisze:W sumie to podziwiam Cię za wypytywanie o wszystko by nie zrobili Cię w bambuko
-
Lorry