[B]wycieraczki - sygnał dzwiękowy
[B]wycieraczki - sygnał dzwiękowy
Czy wy macie jakiś sygnał dźwiękowy w pozycji 'O'? Nigdy nic nie słyszałem
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 11:03 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest. Tak jakby głuche pstryknięcie wyłącznika. Spróbuj: włącz dźwignią do góry raz (nie ma odgłosu), wyłącz dźwignią w dół raz (jest odgłos). Ten sam dźwięk towarzyszy wyłączaniu wycieraczki tylniej.
PS. Szymon78 był szybszy
Zresztą ja tylko po tym poznaję że wycieraczki (czy tył czy przód) wyłączyłem całkowicie, a nie są np. w trybie pracy z przerwami (np. z czujnikiem deszczu).
PS. Szymon78 był szybszy
Zresztą ja tylko po tym poznaję że wycieraczki (czy tył czy przód) wyłączyłem całkowicie, a nie są np. w trybie pracy z przerwami (np. z czujnikiem deszczu).
Ostatnio zmieniony 07 sty 2011, 13:21 przez DD, łącznie zmieniany 1 raz.
to pyknięcie informuje o:
wyłączeniu pracy wycieraczek (tył i przód), jest to normalne, Zosia informuje tym pyknięciem, że właśnie wyłączyłeś wycieraczki ( a nie chodzą w jakimś trybie czasowym), przy tylnej wycieraczce, również o tym, że nie zadziała funkcja włączenia wycieraczki przez implus biegu wstecznego
wyłączeniu pracy wycieraczek (tył i przód), jest to normalne, Zosia informuje tym pyknięciem, że właśnie wyłączyłeś wycieraczki ( a nie chodzą w jakimś trybie czasowym), przy tylnej wycieraczce, również o tym, że nie zadziała funkcja włączenia wycieraczki przez implus biegu wstecznego