Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja tez takie coś mam.. taki dźwięk "chrupniecia" kornika -ale to tylko jak WYŁ całkowice pracę wycieraczek.. ma sie to tak samo do tyłu jak i przodu wycieraczek
Jest. Tak jakby głuche pstryknięcie wyłącznika. Spróbuj: włącz dźwignią do góry raz (nie ma odgłosu), wyłącz dźwignią w dół raz (jest odgłos). Ten sam dźwięk towarzyszy wyłączaniu wycieraczki tylniej.
PS. Szymon78 był szybszy
Zresztą ja tylko po tym poznaję że wycieraczki (czy tył czy przód) wyłączyłem całkowicie, a nie są np. w trybie pracy z przerwami (np. z czujnikiem deszczu).
Ostatnio zmieniony 07 sty 2011, 13:21 przez DD, łącznie zmieniany 1 raz.
dziś się przysłuchałem...jest rzeczywiście dźwięk....albo raczej takie głuche ciche pykniecie. W instrukcji to tak opisali jak co najmniej jakiś dźwięk typu sygnał z zaciągniętego ręcznego...
to pyknięcie informuje o:
wyłączeniu pracy wycieraczek (tył i przód), jest to normalne, Zosia informuje tym pyknięciem, że właśnie wyłączyłeś wycieraczki ( a nie chodzą w jakimś trybie czasowym), przy tylnej wycieraczce, również o tym, że nie zadziała funkcja włączenia wycieraczki przez implus biegu wstecznego