Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Etam. Ja mam założone płaskie typu "areo" Motogum a te typy przecież są grube i nic mi się nie zahacza., Jedyne co to lewa trochę u dołu przeskakuje ale to wina pewnie odpowiedniego dogięcia ramienia.
ja u siebie też mam 2 x 600 i tylko raz zahaczały o siebie - po myjni i woskowaniu.
Teraz zmienię na 700 (od strony kierowcy) i 600, i zobaczę czy sobie poradzą.
koledzy mają racje - 2x600 jest wystarczające... chociaż niedawno tuż przed dalekim wyjazdem rozdwoiła mi sie jedna z wycieraczek i musialem kupić w ASO cena - 200zł (płąskie) i tam dają 600 i 580
Koledzy a ja mam takie pytanie odnośnie wycieraczek jakie najlepiej zalozyć teraz na zime wycieraczki aby nie piszczały i rysowaly szyby z góry wilekie dzieki i pozdrawiam
W Astrze sprawdzały się Bosch'e, ale Alca są nawet lepsze i tańsze lub polskie podobno b dobre Motgumy. Proponowałbym Alce lub Motgumy, bo jak przejedziesz po lodzie lub przymarzną to tańsze a do niektórych Alc dodają zapasowe gumki :>
witam jeśli chodzi o wycieraczki zdecydowanie polecam motgum obojętnie czy to płaskie czy zwykłe pracują cicho ładnie zbierają no i cena za jeden komplecik bosh masz trzy motgumy a zapewniam nie ma różnicy a jak nie ma różnicy to po co przepłacać