Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
z tego co czytałem na necie to przy tej długości muszą być cienkie pióra
jeśli masz grube, to lepiej żeby prawa miała ok 57cm
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Etam. Ja mam założone płaskie typu "areo" Motogum a te typy przecież są grube i nic mi się nie zahacza., Jedyne co to lewa trochę u dołu przeskakuje ale to wina pewnie odpowiedniego dogięcia ramienia.
ja u siebie też mam 2 x 600 i tylko raz zahaczały o siebie - po myjni i woskowaniu.
Teraz zmienię na 700 (od strony kierowcy) i 600, i zobaczę czy sobie poradzą.
koledzy mają racje - 2x600 jest wystarczające... chociaż niedawno tuż przed dalekim wyjazdem rozdwoiła mi sie jedna z wycieraczek i musialem kupić w ASO cena - 200zł (płąskie) i tam dają 600 i 580
Koledzy a ja mam takie pytanie odnośnie wycieraczek jakie najlepiej zalozyć teraz na zime wycieraczki aby nie piszczały i rysowaly szyby z góry wilekie dzieki i pozdrawiam
W Astrze sprawdzały się Bosch'e, ale Alca są nawet lepsze i tańsze lub polskie podobno b dobre Motgumy. Proponowałbym Alce lub Motgumy, bo jak przejedziesz po lodzie lub przymarzną to tańsze a do niektórych Alc dodają zapasowe gumki :>
witam jeśli chodzi o wycieraczki zdecydowanie polecam motgum obojętnie czy to płaskie czy zwykłe pracują cicho ładnie zbierają no i cena za jeden komplecik bosh masz trzy motgumy a zapewniam nie ma różnicy a jak nie ma różnicy to po co przepłacać