Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
w Olsztynie w c.h. Manhattan jest firma który robi wszystko , nie wiem jaka cena ale tu masz link http://www.dorabianiekluczy.olsztyn.pl , ja u nich, wprawdzie kilka lat temu, dorabiałem klucz do innego auta i cena była o połowę niższa niż w serwisie... Mają i klucze i programują .
[ Dodano: Pon Sty 31, 2011 11:39 ] a może ktoś z klubowiczów jest w stanie wykonać taką usługę taniej niż inni ?
jestem z iławy (Warm-Mazur) ale bywam też w Gdańsku
dzwoniłem do olsztyna i 500+150(aso za wyciągnięcie pin, bo im nie zawsze się udaje - dobrze że o tym informują, + za tą informację)
[ Dodano: Pon Sty 31, 2011 11:40 ]
te 500 to za klucz scyzoryk z pilotem
normalny klucz i bez pilota 350
Polecam kluczyk od TEGO sprzedawcy,expresowa dostawa. Docięcie 25 zł, programowanie op-com'em free (mam w domu) , porady z forum BEZCENNE. Kluczyk hula aż miło.
Mam pytanie , kluczyki awaryjne (powinny być w środku tzw. kluczyków zbliżeniowych) skąd tanio wziąć ? Pinów nie mam. Opel chce 200zł za PINy i 200zł za kluczyki. Ktoś coś poradzi ? Zafira 2006r.
tEREk pisze:mówisz o tych plasticzkach ?? Kiedyś je znalazłem w EPC i podawałem na forum.
Właśnie , właśnie !! Powinny być plastikowe awaryjne. Nie ma. Padnie akumulator i Zośka będzie zamknięta ! Wzywać gościa by otwierał, lipa. Serwis Białystok drogo krzyczy. Spec od otwierania z jakimś "kompem" próbował coś wydusić z mojej Zośki ale tylko win mu powiedziała.
tEREk pisze:mówisz o tych plasticzkach ?? Kiedyś je znalazłem w EPC i podawałem na forum.
Właśnie , właśnie !! Powinny być plastikowe awaryjne. Nie ma. Padnie akumulator i Zośka będzie zamknięta ! Wzywać gościa by otwierał, lipa. Serwis Białystok drogo krzyczy. Spec od otwierania z jakimś "kompem" próbował coś wydusić z mojej Zośki ale tylko win mu powiedziała.
ale co spec chciał przez kompa zobaczyć i ile krzyczało aso ??