[FAQ]Tempomat
-
kandi
-
kandi
-
kubik_CDTi
Osobiście idealnie się sprawdza w miejscowościach,co by się samemu powstrzymywać od przekraczania prędkości no i w dalszych trasach co by dać na chwilę odpocząć prawej nodze.
Ciężki temat z używaniem tempomatu nawet na naszych expresówkach i autostradach,chyba,że mamy lecieć 110km/h to wtedy owszem.
Ciężki temat z używaniem tempomatu nawet na naszych expresówkach i autostradach,chyba,że mamy lecieć 110km/h to wtedy owszem.
-
kandi
-
Szymon78
-
kandi
-
jaro9
-
GanjaFighter
Rozkręciłem dzisiaj osłonę pod kierownicą i niestety nie znalazłem, ani czujnika położenia sprzęgła, ani nawet wiązki, do której należy go podłączyć. Orientuje się ktoś dokąd dokładnie idzie ta wiązka, skąd ona wychodzi może jakieś zdjęcie na stronie http://astra-h.ru/kruiz_control.html niestety tego nie widać. Jeżeli jej niema to czy da się ja podłączyć?
Samochód Opel Astra H silnik Z16XEP
Samochód Opel Astra H silnik Z16XEP
-
twoj_cien1
mam problem z aktywacja tempomatu...
nie moge zmienic wartosci w
IPC Variant configuration
zmieniam to na "present" daje programuj... dostaje informacje ze zaprogramowano prawidlowo, wychodze z IPC, wchodze jeszcze raz i widze ze "cruise control - not present"
o co tu chodzi?
Ogolnie tempomat dziala, nie dziala tylko kontrolka na zegarach (nie swieci) wyciagnalem zegary zeby sprawdzic diode i dioda jest wlutowana.
Czy ktos juz sie spotkal z podobnym problemem?
Pozdrawiam
nie moge zmienic wartosci w
IPC Variant configuration
zmieniam to na "present" daje programuj... dostaje informacje ze zaprogramowano prawidlowo, wychodze z IPC, wchodze jeszcze raz i widze ze "cruise control - not present"
o co tu chodzi?
Ogolnie tempomat dziala, nie dziala tylko kontrolka na zegarach (nie swieci) wyciagnalem zegary zeby sprawdzic diode i dioda jest wlutowana.
Czy ktos juz sie spotkal z podobnym problemem?
Pozdrawiam