[B] - Proteus - 1,8 XER + Agis, Enjoy, 140KM, 2006
-
Proteus
[B] - Proteus - 1,8 XER + Agis, Enjoy, 140KM, 2006
Znalazłem chwilkę czasu, to pochwalę się też swoją czarnulką. Wyprodukowana w Gliwicach, była demówką w salonie Opla w Giżycku (4miechy) później sprzedana kobiecie która zostawiła ją w rozliczeniu przy zakupie nowego auta w tymże komisie, gdzie ja ją już przechwyciłem. Nie kręcona, nie bita. Jak ją brałem miała 85kkm teraz ma 88km z tego 2 na lpg.
ZB-Proteus
ZB-Proteus
-
briano
Witam kolegę z tego samego województwa
Bywam 2 razy w tyg w Łomży więc pewnie cie jakoś wylookam
Co do zafiry to bardzo ladna , zdrowa fura. Widzę parktronic dokładany był bo to nie fabryczny i jedynie co mi się nie podoba to te kołpaki ze starej astry
Poza tym furka pikna , niech się dobrze prowadzi 
-
briano
-
briano
-
Proteus
Dokładnie parktronic dokładany był w serwisie Opla a czemu tak załozyli ... ?? pewnie prościej i szybciej. Kołpaki niedługo znikną razem z zimąbriano pisze: Widzę parktronic dokładany był bo to nie fabryczny i jedynie co mi się nie podoba to te kołpaki ze starej astry
Co do tektury to faktycznie z racji tej że u mnie na wschodzie śniegu oczeń mnogo to w okresie zimowym pozwalam sobie na tekturowe dywaniki wchłaniające wodę i błoto uwierzcie przy 2-ce juniorów zdaje egzamin trzeba zmieniać nawet często w zależności od aktualnie panujących warunków (krawędzie najlepiej szeroką taśmą obkleić to się mniej brzegi szarpią pod butami dzieci). A dywaniki klubowe już mam i jak aluski, czekają na lepszą pogodę.
-
briano
-
Proteus
Daj znać o której będziesz i weź kierowcębriano pisze:W piątek napewno będę jak zapomnę odezwe się :> A co do tej tektury to napewno praktyczne , ale ja nei dąłbym rady na to patrzećPozadrawiam
Uwierz ja też nie mogę na tę tekturę patrzeć uroku ona wcale nie dodaje
-
PieTrzaK