Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jurek 1771 u Ciebie to będzie jednak ciężka sprawa. Myślałem , że będzie lepiej ale jest tragedia . Może jakiś dobry klej do ABS-u by dał radę , bo zdaje się to jest z tego zrobione bo kropelką to tego się nie sklei. Chyba że próbować coś sklecić z angola. Czy się da to nie wiem , ale warto spróbować.
Na pocieszenie muszę powiedzieć , że ten podłokietnik jest średnio przydatny. U mnie jest praktycznie zawsze podniesiony bo zwyczajnie przeszkadza.
ano tak myslalem ze tego sie nie poskleja bo to przeciez przenosi jakies tam obciazenia dzieki za rade sprobuje z angolka cos dopasowac .. a tak na marginesie to rzeczywiscie ten podlokiec to tylko na autoroute sie nadaje jak kolega wyzej stwierdzil w miescie po prostu przeszkadza !!!
Ja zrobiłem tak, że podłokietnik ma tylko dwie pozycje. Uniesiona jak nie używam i konkretna, jedna pozycja jak używam dopasowana do mnie.
W ten stalowy element wkręciłem śrubkę, która nie pozwala opaść niżej podłokietnikowi.
Kilka razy podchodziłem do naprawy tego dziadostwa, ale na długo nie wystarczało. Teraz ma spokój .
panowie mam pytanko:) dotyczy podłokietników w mojej zośce(A) niemam zamontowanych, ale chyba pod obiciem fotela jest miejsce na podłokietnik u kierowcy i u pasarzera (paluchem namacałem jakieś otwory w przednich siedzeniach niejestem pewien czy to jest to) ???