Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
WITAM! Kolego ja wymienilem sterownik poduszek bo mialem podobny blad! Nie pamietam dokladnie czy 93 ale cos mata szwankowala! Robili mi to w zaprzyjaznionym warsztacie to nie powiem dokladnie co i jak, ALE DA SIE! POZDRAWIAM
Dżony pisze:WITAM! Kolego ja wymienilem sterownik poduszek bo mialem podobny blad! Nie pamietam dokladnie czy 93 ale cos mata szwankowala! Robili mi to w zaprzyjaznionym warsztacie to nie powiem dokladnie co i jak, ALE DA SIE! POZDRAWIAM
Dzony - mozesz podac jakies namiary do sprawdzonych fachowcow w W-wie, ktorzy nie paprza roboty i nie drenuja portfela.
Witam
wyskoczył mi taki błąd
prosiłbym o pomoc co z tym zrobić i co to jest, kasowanie błędu nic nie daje , dodam że świeci mi się stale kontrolka od poduszek
jak to naprawić i ile mniej więcej taka przyjemność kosztuje?
Ostatnio zmieniony 06 gru 2011, 11:58 przez wojtek emeryt, łącznie zmieniany 1 raz.
witam moja zafirka miala delikatnego dzwonka na skutek czego wystrzelily 2 jaski.wymienilem deske napinacze i airbagi.po podpieciu techa w celu zresetowania sterownika nic sie nie dzialo.kontrolka poduszki swieci nadal do tego brak klaksonu.(podejrzewam ze to tasma w kirownicy).czy w zafirze a da sie zresetowac sterownik czy trzeba zmienic go??jedni mowia tak a drudzy tak
tez tak miałem, poczytałem na internecie i okazało się że są problemy z wtyczką znajdującą się pod siedzeniem kierowcy od poduszki. nie bawiąc się w jeżdżenie do elektryka sam kupiłem wtyczke w sklepie elektrycznym( nie wtyczke samochodową tylko taką małą zwykłą) rozciąłem kable i zmontowałem na nowo. nie musiałem iść kasować błędu, znikł sam od razu jak zrobiłem porządek z tą wtyczką. spróbuj troche na wył. silniku poruszac tymi kablami pod siedzeniami kierowcy i pasazera i zobacz czy zniknie, ja tak stwierdziłem ze to problem wtyczki