Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam. Na karoserii (i podwoziu) widac ślady korozji http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d0c ... c559e.html . Czy to poważny problem, czy może uda się go zlikwidować w miarę niedrogo i skutecznie? Czy to normalne w samochodzie z 2005-2006 r.?
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 11:01 przez nela2011, łącznie zmieniany 1 raz.
nela2011 pisze:Czy samochody stamtąd nie są słabo zabezpieczone przed rdzą?
Tego nie wiem, ale moje obserwacje trochę to potwierdzają..... widziałem kilka z Gliwic i każda była już z rdzą, pomijam fakt "bąbla" na tylnej klapie bo to inny temat
Coś te moje młodsze siostry strasznie szybko sie starzeją, u mnie na jesieni jak oglądałem samochodzik na badaniu kontrolnym to nigdzie nie znalazłem ani jednego bąbla z rudą, a mam juz można powiedzieć leciwą Zosię bo z 1999r dokładnie z marca. Ale moja jest wyprodukowana w Bochum, może to jest jakimś wykładnikiem?
Też mi się wydaje, że samochód będzie raczej wymagał pomalowania. 2 nadkola z przodu to już jednak 1000zł... Co do demontażu, to zastanawiam się jak to jest. Na placu komisu stoi kilkanaście Zafir. 30-40% z nich ma z jednej albo obu stron niemal te same odpryski, a w nich rdzę...