Oświetlenie asekuracyjne - funkcja "follow-me-home"
-
Mihó
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
U mnie podczas sprawdzania czy ta funkcja jest zadziałało dopiero przy 3 próbie, myślałem, że powinny świecić się tylko światła do przodu, ale oprócz nich zaświeciły się pozycyjne z tyłu, podświetlenie tablicy rejestracyjnej oraz światła cofania i pewnie nie zwróciłbym na to uwagi, gdyby nie włączył się pikaczu od parktronica - świeciły się przez 60 sek. i zgasły.
-
Anony Mous
-
Piotr
Może Ameryki nie odkryłem, ale z tym bajerem związana jest jeszcze jedna funkcja, którą przypadkowo uruchomiłem pod garażem. Po wyłączeniu stacyjki i naciśnięciu dźwigni kierunkowskazu w kierunku kierownicy a następnie włączeniu kierunkowskazu prawego lub lewego będą paliły (oczywiście po zgaśnięciu pozostałych) prawe lub lewe postojowe. Stojąc jednym kołem na chodniku a drugim na jezdni warto taką czynność wykonać.
No i facet z tamtej epoki (dziadek) też coś wykumał
[ Dodano: Czw Gru 23, 2010 09:40 ]
Dalej nie wiem czy moje szyby mogą się zamykać z kluczyka i nie wiem co robić aby to sprawdzić.
No i facet z tamtej epoki (dziadek) też coś wykumał
[ Dodano: Czw Gru 23, 2010 09:40 ]
Dalej nie wiem czy moje szyby mogą się zamykać z kluczyka i nie wiem co robić aby to sprawdzić.
-
Szymon78
klikasz pilota ja otwarcie i klik drzwi otwarte.Dalej nie wiem czy moje szyby mogą się zamykać z kluczyka i nie wiem co robić aby to sprawdzić.
klikasz 2-gi raz otwarcie i trzymasz.. jak wszytkie szyby pojadą w dół to znaczy ze masz te funkcję... w trakcie opuszczania szyb puszczenei przycisku otwierania na pilocie spowoduje zatrzymanie ruchu szyb
zamykanie dziala dokładnie tak samo--tyle ze drugi przycisk (zamykania)
-
hiuidiui
-
Trutniak
-
Woytas
-
M@rio