Listwy pod kloszami lamp

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Bodo

Listwy pod kloszami lamp

#1 Post autor: Bodo »

witam. czy demontował ktoś te listwy i czy jest za nimi miejsce?

Anony Mous

#2 Post autor: Anony Mous »

zależy co chcesz za nimi schować, troszkę miejsca tam jest. Mogę ci jutro zapodac fotkę.

Bodo

#3 Post autor: Bodo »

Chodzi mi o około 2 centy.

darek_s
Mieszkaniec
Model:

#4 Post autor: darek_s »

Zeby je zdemontowac trzeba zdjac zderzak a miejsca za nimi troszke sie znajdzie.pzdr.

Anony Mous

#5 Post autor: Anony Mous »

u mnie urwany jest zaczep (przez poprzednika Francuza). Bodo 2cm powinny się tam znaleźć ale potwierdzę ci jutro popołudniu jak tam zajrzę.
Pewnie światełka ci się tam marzą :lol: :lol:

David

#6 Post autor: David »

jak chcesz tam zamontować swiatełka to musisz kupić długie aby zakryć większość powierzchni, chyba, że będziesz sztukował resztę z listewki, nie lepiej diody założyć koło halogenów?, chyba, że nie o to Ci chodzi :piwo:

Bodo

#7 Post autor: Bodo »

Tak dokładnie chodzi mi o światła dzienne.Chcę je tam schować i stąd moje pytania.
Znalazłem dzienne co mają taki skos jak początek listwy,szerokie na 20 centów a resztę się dosztukuje.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Awatar użytkownika
opelmen
Mieszkaniec
Imię: Janusz
Auto: Opel Zafira B 1.8 Cosmo Pb & LPG
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z18XER
#8 Post autor: opelmen »

Bodo pisze:Tak dokładnie chodzi mi o światła dzienne.Chcę je tam schować i stąd moje pytania.
Znalazłem dzienne co mają taki skos jak początek listwy,szerokie na 20 centów a resztę się dosztukuje.
I jak Bodo, możesz się pochwalić swoim rozwiązaniem ?
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”