próbowałem sie za to brać sam, ale mam po drugiej stronie ulicy ode mnie z domu mechaników z warsztatem,poprosilem jednego zeby powiedzial mi co i jak odkrecac ale jak poszedl to w koncu troche pokrecilem i dalem sobie spokoj bo troche krecenia przy tym bylo

. Mieli jakiegoś gościa który regenerował maglownicę i powiedział, ze za 550zł moją maglownice zregeneruję moja maglownica była w opłakanym stanie, środek miała pordzewiały. Znalazłem na allegro również maglownicę kompletna po regeneracji z drążkami nowymi elegancką za 500zł + przesyłke to 520zł mnie jakoś wyszło,odsyłałem im swoją więc troche z przesyłką czekałem, bo jak mechanicy dostali drugą to jeden dzień i zrobione,a mi by tygodnia na zalozenie tego zbraklo i ile bym popsul po drodze jeszcze

, za robociznę tego wzieli ode mnie po sąsiadzku 250zł brutto:). No i + dokupowałem 1 L oleju do wspomagania to nie pamiętam ale w granicach 40zł bodajze, i po wszystkim ustawienie zbieżności to mnie 60zł kosztowało. Łącznie mnie ta zabawa kosztowała 870zł

. Co zrobić trzeba było to zrobić i koniec,teraz jeździ aż miło