Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Miałem taki błąd "brak komunikacji po stronie pasażera sensor poduszka powietrzna brak komunikacji" a zmyliło mnie to że wymieniałem regulacje w drzwiach kierowcy i myślałem że to może być powodem,tylko że nikt nie siedział i nie siadał jak zaświeciła sie poduszka jakiś zbieg okoliczności.ABcom zadziałał w fejsie była przerwa na przełączniku wyboru pinu.
No dobrze nie ma problemów zwykły fejs vw z allegro za 40zł tylko dokupiłem wtyk OBDll oraz dodałem do niego przełącznik 3,7,12 sam program spoko tylko silnik mam z 2000 a inne 1999 r,bloki pomiarowe przeglądam tak że więcej nie trza dla zwykłego użytkownika.
A to mój błąd.
W Zafirze nie wyjmowałem sterownika poduszek ale najlepiej chyba demontując albo unosząc środkowy tunel,bo od góry od strony dźwigni zmiany biegów to raczej będzie niemożliwe..
Czyli bez demontażu tunelu środkowego się nie obejdzie,na jednym ze zdjęć od Kolegi Dziadek13 widać jak pod mechanizmem zmiany biegów wychodzą przewody od sterownika
Ostatnio zmieniony 06 mar 2011, 20:26 przez Harry200, łącznie zmieniany 1 raz.