Rok-2007
Silnik-Z19DTH 150KM
Przebieg 46000km
Historia auta:
Pierwsza rej.14.11.2007r.
Zafira jeździła w banku w Munchen, ktoś z banku załapał lekkiego "dzwonka" (widziałem foto) i samochód został wyrejestrowany 30.12.2009r. W połowie marca 2010 auto przywiózł do PL mój kolega bez "dużego Briefu" zaginął. Auto zostało naprawione i czekało na duży brief.
Jak wpadłem na to auto.... wybrałem się do komisu kolegi obejrzeć passata B6.... i obok stała Zosia, poprosiłem o kluczyki otworzyłem i od razu wiedziałem, że ją kupię, po prostu pachniała i nadal pachnie świeżością. Oczywiście wypytałem co było naprawiane itp. Kolega kolegą, więc spisałem nr VIN i przedzwoniłem do Centrali w W-wie, tam się dowiedziałem, że 19.03.2009r. Zofia miała przebieg 29500 km oraz to, że ostatni serwis miał miejsce w lipcu 2009r. z przebiegiem 37000 km, postanowiłem że biorę ją póki jeszcze nie jest sprzedana... ale jest jedno ale - brak Briefu dużego. Zrobiłem rezerwacje i cierpliwie czekałem na duży Brief. W między czasie przeglądałem internet i dowiedziałem się, że jest możliwa rejestracja auta bez dużego Briefu. Obecnie jestem na etapie rejestracji samochodu.
Oto kilka fotek zrobionych w warunkach polowych.

Od razu zapytam czy nie powinny być inne lampy i inny zderzak??