Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
witajcie
gdzie proponujecie umieścić przycisk od LPG? Jutro montuje gaz, gazownik jak zwykle się zapyta. Chciałbym w miejscu najmniej inwazyjnym, żeby podczas demontażu elementów nie porysowali i nie uszkodzili niczego.
Chciałem na klapce bezpieczników ale to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie. Co proponujecie?
Witaj
Ja miałem zamontowany trochę inny przełącznik z prawej strony kierownicy czyli po przeciwnej jak jest klapka od bezpieczników, na wysokości ok 5-10cm nad kolanami. Teraz mam płaski kwadratowy przycisk od instalacji STAG w miejscu nieużywanego przycisku obok włącznika świateł awaryjnych
Ja mam w miejscu zaslepki od podgrzewania foteli,obok awaryjnych.mysle ze to dobre miejsce,lecz nie planuje juz tej instalki nigdy przenosic do innego pojazdu
dziękuje wszystkim za wypowiedzi, gazownikowi zleciłem montaż po prawej stronie kierownicy ale jeśli zrobienie tego będzie wymagało demontażu ramki licznika to umieszczą mi przycisk na klapce bezpieczników to będzie chyba najmniej inwazyjne rozwiązanie.