[B]PROBLEM Z IDS+
przepraszam lepiej jak by znalazła się ta wiedza na ogólnym forum bo dokładnie dużo jest nas z pełnym IDS+ więc to sie może przydać a z tego co widzę to bardzo mało jest wiadomości na ten temat na forum a szkoda
[ Dodano: Nie Sty 02, 2011 20:55 ]
Szkoda że kolega kubik_CDTi ma wiedzę na ten temat ale nie bardzo chce się nią podzielić... szkoda .........
[ Dodano: Nie Sty 02, 2011 20:55 ]
Szkoda że kolega kubik_CDTi ma wiedzę na ten temat ale nie bardzo chce się nią podzielić... szkoda .........
mam również problemy z kontrolką IDS+, od jakichś 2 lata zapala mi się z różną częstotliwością, najcześciej przy wilgotnej pogodzie lub przy manewrach na parkingu, max skręcie itp... jakiś czas temu byłem w serwisie to po diagnostyce komp zaczęli ściemniać o bezpiecznikach itp.. generalnie kręcili jak mogli , od razu widac było że nie mają pojęcia o co chodzi, i modlili się tylko żebym im nie zlecił naprawy tego,
darowałem sobie naprawianie tego... przyzwyczaiłem sie do tej lampki...
nie potwierdzam faktu że przy włączonej lampce IDS+ zawieszenie się utwardza czy coś.
to się u mnie dzieje owszem i to znacznie czuć ale jak włącze tryb SPORT. wtedy amortyzatory stają się twardsze ale za to w zakręty wchodzi się jak po szynach.
co do tylnych drzwi i nie zamykania centralnego to również potwierdzam, jakiś rok temu przez 2-3 tygodnie nie zamykały się, potem "się naprawiły" , no ale niestety jakiś miesiąc temu znowu siadły, również przestała się szyba elektrycznie otwierać i głośnik siadł, także czeka mnie wczesną wiosną grzebanie w przewodach przy słupuku drzwiowym, to chyba też dość znana przypadłość zosiek.
darowałem sobie naprawianie tego... przyzwyczaiłem sie do tej lampki...
nie potwierdzam faktu że przy włączonej lampce IDS+ zawieszenie się utwardza czy coś.
to się u mnie dzieje owszem i to znacznie czuć ale jak włącze tryb SPORT. wtedy amortyzatory stają się twardsze ale za to w zakręty wchodzi się jak po szynach.
co do tylnych drzwi i nie zamykania centralnego to również potwierdzam, jakiś rok temu przez 2-3 tygodnie nie zamykały się, potem "się naprawiły" , no ale niestety jakiś miesiąc temu znowu siadły, również przestała się szyba elektrycznie otwierać i głośnik siadł, także czeka mnie wczesną wiosną grzebanie w przewodach przy słupuku drzwiowym, to chyba też dość znana przypadłość zosiek.