Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
David pisze:jeśli zamieściłem temat nie w tym miejscu to proszę moda o przeniesienie.
oglądałem sobie dzisiaj ogłoszonka u naszych zachodnich sąsiadów i natrafiłem na ciekawą Zafirkę B OPC, najciekawsze są w niej felgi, nie widziałem u nas takich w tym odcieniu.
Ps. jak ktoś ma na luzie 20k EURO to mogę ją obejrzeć dokładniej http://www.lacentrale.fr/auto-occasion- ... 68751.html
Odcień fel faktycznie inny - moje są srebrne a tu mamy taki lekki grafit. Swoją drogą ładnie wyglądają nawet jeśli to nie oryginalny kolor i ktoś sam położył na nich lakier...
cena 20k euro - moim zdaniem z kosmosu... jak za 2006 rok
Witam.Stałem się właśnie posiadaczem Zafirki 1,9 CDTI OPC (150KM) z 2006r.Chciałbym jej zmienić na zimę felgi i opony.Jednak nie wiem jakie byłyby dobre.Aktualnie mam oryginalne alufelgi Opla i opony Continental 225/45R17 91W Radial.Myślałem, żeby na zimę założyć felgi stalowe 16",ale nie wiem jakie powinny mieć oznaczenia,no i jakie do tego opony.Ktoś mi mówił, że jeżeli mam OPC to nie powinienem zmieniać jej felg tylko jeździć na tych oryginalnych.Jednak na zimę to przecież szkoda.Nie wiem co robić.Proszę o poradę jakie felgi i opony powinienem kupić.
Witam kolegę
Jeżeli masz 1.9 CDTi to masz OPC Line więc spokojnie możesz wrzucić 16stki. Obojętnie czy alu czy stalówki. Polecam ci 16 stalówki strukturalne opla na 100% będą pasować.