Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam.jak mi sie dobrze kojarzy to jest w liczniku 4 niebieskie ale wez 5 jedna na zapas i w licznik km jedna czerwona i 4 są w monitorku komputera to wez 6 jedna w zapas.pozdrawiam
ale ze mnie ciołek podpaliłem się twoje zegarki wyglądaja de best a ja mam białe zegary mam srebrną 2,2 dti OPC postaram się wrzucic foty spaliły mi się chyba ze dwie żarówki więc musze rozebrac deske i chciałem miec żarówki w ręce w momencie rozebrania deski aby potem pamiętac jak złożyc pozdrawiam (mysle że w sklepie będą wiedziec co sprzedac )
Jak masz biale zegary to chyba najlepiej podswietlic na bialo
Mnie nieco wkurzaja swiecace na zolto zarowki i czekam, az sie cos spali to wymienie na biale LEDy.
widziałem w poście o rozbieraniu deski piękny kolor podświetlenia na niebiesko białych zegarów. ciekawi mnie tylko jaka jest trwałośc diodowych żarówek w porównaniu do zwykłych jak sobie pomyśle że mam rozbierac całą deske jeszcze raz to brrrrrr wolałbym założyc od razu coś trwalszego Kopernik 275 a jak długo tobie świecą te diody co wrzuciłeś linka z allegro
ja w Vektrze miałem takimi zrobione podświetlanie to mi świeciły ponad rok VB sprzedałem a one świecą dalej;)
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Witaj. jaca19665 ja kupowałem do www_kartimex_com na allegro i moge ci go polecic
Kupując pytaj cz mają rezystor bo wtedy masz pewność że ci posłużą a one takowy mają bo sprawdzałem .
mam jeszcze takie pytanie jakie żarówki podchodza pod kontrolki w desce rozdzielczej?
te od kierunków, świateł drogowych itp...? chciał bym wiedzieć przed rozbebeszeniem deski;)
kopernik275, kojarzysz możę jakie żarówki przychodzą pod kontrolki? kierunki czeki itp...