Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mam problem przy skręcie w lewo słychać stuki w prawym kole co to może być ? wymienilem drążki, gumy drążka stabilizacyjnego i dalej to samo słychać może ktaś doradzi??
Dzień dobry! jestem po raz pierwszy na forum wiec witam wszystkich serdecznie. Mam następujący problem, otóż byłem na przeglądzie technicznym, gdyz coś mi strzelało, taki głuchy odglos w czesci przedniej zawieszenia, jednak nawet na trzepaku nic nie wykazało, wymieniłem łączniki stabilizatora dla sprawdzenia i nic, dalej stuka, co to może byc???
Witam.lukaszek_0583, wez i zmień jeszcze gumy na stabilizatorze przednim bo to tez jest wina stukania jak mają luz koszt jest nie wielki a prawdopodobnie to bedzie przyczyną twojego stukania...i bedzie ok .pozdrawiam
kopernik275 pisze:Witam.lukaszek_0583, wez i zmień jeszcze gumy na stabilizatorze przednim bo to tez jest wina stukania jak mają luz koszt jest nie wielki a prawdopodobnie to bedzie przyczyną twojego stukania...i bedzie ok .pozdrawiam
kopernik275 pisze:Witam.lukaszek_0583, wez i zmień jeszcze gumy na stabilizatorze przednim bo to tez jest wina stukania jak mają luz koszt jest nie wielki a prawdopodobnie to bedzie przyczyną twojego stukania...i bedzie ok .pozdrawiam
wymieniłem gumy stabilizatora i jak ręką odjąl, temat zamknięty, ps. koszt nie był aż tak niski 120 zl w warsztacie:(
Witam serdecznie.Mam pytnie co to moze byc ze podczs jazdy po dziurach lub kostce gdy sa skrecone kola slychac dziwne pukanie gdzies z okolicy przednich kól.Dzieje sie tak tylko gdy kola sa skrecone,jak sa wyprostowane jest cisza.Przegla robilem 15 pazdziernika i na trzepakach nic nie wykazalo.Prosze o pomoc bo jest to troche irytujace..
Niby 2 miesiace ale auto bardzo malo jezdzi,do tego jezdze powoli i w miare ostroznie.Tez myslalem o stabilizatorach.Mze to faktycznie one...??a co do kierownicy to zadnego luzu nie ma.
Witam kolegów! Mam mały problem z namierzeniem dziwnego stukania w zawieszeniu( lewej i prawej strony zośki- chodzi oczywiście o przód)!! Wiem że podobne tematy były już poruszane na forum i większość z tych elementów zawieszenia wymieniłem. Nawet dziś drążki kierownicze zostały wymienione a problem jak był tak nadal jest!
Proszę o jakąś radę! Pozdrawiam