pasy bezpieczeństwa
Moderator: Sebu$
- timi68
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
- Model: II
- Oznaczenie silnika: D5-2.4
Mam mały problem jeden z pasów nie za bardzo się chce sam zwijać. Czy można je jakoś wyregulować, czy rozglądać się za nowym ?
- scaniairizar
- Mieszkaniec
- Model:
Witam zablokował mi się pas w poarciu fotela po złożeniu oparcia pasarzera kanapa tył pas się zablokował i nie mogę podnieść oparcia Jak wymontować pas?
witam wymontowałem cały pas bardzo proste 3 śruby pod siedzeniem dolne mocowanie pasa -odpiąć poszycie fotela wyjąć poszycie ze szczeliny w oparciu z tyłu pod uszczelką i mamy dostęp do zwijarki 4 śruby i cały pas mamy na wierzchu -teraz możemy dobrać się do zwijarki i spróbować odblokować mi się nie udało bo mam połamane zapadki w zwijarce
może ma ktoś na zbyciu pas środkowy tylnej kanapy do Zośki????
może ma ktoś na zbyciu pas środkowy tylnej kanapy do Zośki????
WITAM mam pytanie o pasy bezpieczeństwa: czy w oplu zafira jes montowany tylni środkowy pas dla 5 osoby proszę o odpowiedz
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Czy chodzi Ci o miejsca mocowania (przykręcenia) pasów 3 rzędu czy gdzie znajdują się (są przykręcone) uchwyty z zatrzaskami do przypięcia pasażerów?
W pierwszym przypadku te miejsca są na boczkach bagażnika (lewym i prawym), w tym drugim przypadku w podłodze bagażnika pomiędzy siedzeniami zasłonięte plastikową pokrywą.
W pierwszym przypadku te miejsca są na boczkach bagażnika (lewym i prawym), w tym drugim przypadku w podłodze bagażnika pomiędzy siedzeniami zasłonięte plastikową pokrywą.
Dzięki,MieHor pisze:Czy chodzi Ci o miejsca mocowania (przykręcenia) pasów 3 rzędu czy gdzie znajdują się (są przykręcone) uchwyty z zatrzaskami do przypięcia pasażerów?
chodziło mi o uchwyty z zatrzaskami .
Pozdrawiam