[A]Montaż tarcz podświetlanych INDIGLO - komentarze
- guma75
- Bywalec
- Imię: Waldek
- Auto: Opel Zafira B 1,9CDTI
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Koledzy mam problem wszystkie śrubki poodkręcane z kokpitu . Radia nie moge wyciągnąć poodkręcałem imbusy włożyłem druciki lecz radio nawet nie drgnie . Naret nieidzie jak złapać radia by pociągnąć do siebie druciki dosyć ciasno weszły i było czuć blaszki . Jak najlepiej odgiąć blaszki radia by wyszło a radia nie zniszczyć?
GUMA75
- guma75
- Bywalec
Witam ponownie Podswietlenie zegarów zrobione , Pierscionki założone ale co sie namenczyłem z radiem to uh .... Radio działa lecz po wyłączeniu silnika piszczy po 3 razy (głośno ) niewiem o co chodzi ale sprubuje poszukać tematu na forum Mimo tego że kupiłem po jednej diodzie w zapasie to dwie były spalone i zamiast licznika na czerwono byłem zmuszony dać na niebiesko. Super to wyglada ,szczególnie wieczorem Dzięki wszystkim za pomoc
Uploaded with ImageShack.us
GUMA75
- guma75
- Bywalec
Podświetlenie przebiegu widać cały czas i dosyć mocno, dlatego że w to miejsce wchodzi oddzielna zarówka ...co do zarówek to w trakcie rozbiórki znalazłem sprzedawce ze ślaska i podjechałem tu link : http://allegro.onet.pl/r5-diody-led-do- ... 33726.html to są chyba zwykłe r5 diody , zastanawiam się jeszcze nad kolorowym podświetleniem pokrenteł. Czy wie ktos jakie tam żarówki wchodzą i czy tak samo wystarczy jewymienic.
GUMA75