Opinie o sprzedawcy - Andrzej2503
Moderator: Tunio999
-
- Debiutant
- Imię: Damian
- Auto: ZAFIRA
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: X18XE
http://zafiry.otomoto.pl/
Chciałem zapytać o tego sprzedawcę. Teściu upatrzył sobie u niego zafirę. Poproszę o opinie o samym sprzedającym. Warto do niego jechać przez pół polski?
Ponoć (z kontaktu z nim wynika) ze i forumowicze u niego zaopatrują się w samochody.
AHA opinie typu handlarz to zuo proszę sobie darować. Zależy mi na opiniach mówiących coś konkretnego.
Chciałem zapytać o tego sprzedawcę. Teściu upatrzył sobie u niego zafirę. Poproszę o opinie o samym sprzedającym. Warto do niego jechać przez pół polski?
Ponoć (z kontaktu z nim wynika) ze i forumowicze u niego zaopatrują się w samochody.
AHA opinie typu handlarz to zuo proszę sobie darować. Zależy mi na opiniach mówiących coś konkretnego.
Ostatnio zmieniony 08 paź 2012, 08:32 przez Axit, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
- Debiutant
Spoko (ziarnko niepokoju u teścia już zasiane - powoli ale skutecznie kiełkuje ), dobrze rozumiem że rozmawiam z ta sama osoba co na emila? Jeśli tak to wysłałem ci zapytanie dodatkowe.Andrzej2503 pisze:Twój teściu upatrzył sobie taką samą jak ma mario1910 - też z firmy DORMA - tylko przywieziona w drugim rzucie - pogadajcie sobie na PW
Również polecam i to od strony "towaru", jak i samej transakcji - ze spokojem i porządkiem. Moje auto również zakupiłem u Andrzeja i pomimo pewnych trudności technicznych z autem "jestem na tak". Otrzymałem fakturę z wpisanym przebiegiem adnotacją dotyczącą bezwypadkowości i stanu technicznego. Jest to istotne dla bezpieczeństwa kupującego. Kupując auto z umową in blanco - takiego bezpieczeństwa nikt nie zagwarantuje, a wręcz przeciwnie istnieje duże ryzyko "wtopy". Polecam zwłaszcza auta poleasingowe, są z jednego źródła i w miarę pewne co do serwisu i historii. Co do cen u Andrzeja - powiem, że są realne patrząc na analogiczne modele auta w Niemczech i to jest moim zdaniem podstawowy wymiernik ceny.
Moją Zafirę kupiłem u Andrzeja - rewelacja!!! Stan wozu i przebieg zgodnie z opisem, sprawdzone w GM. Pełen profesjonlizm, elastyczność, dużo cierpliwości dla upierdliwych kupujących
Wozy poliftowe po firmie Dorma (2008) widziałem na żywo - bez porównania do zajeżdżonych egzemplarzy, które wcześniej oglądałem w komisach.
Jeśli jestes zdecydowany kupić Zafirę - warto jechać nawet przez pół Polski.
Wozy poliftowe po firmie Dorma (2008) widziałem na żywo - bez porównania do zajeżdżonych egzemplarzy, które wcześniej oglądałem w komisach.
Jeśli jestes zdecydowany kupić Zafirę - warto jechać nawet przez pół Polski.
Gratuluję. Tylko ciekawe czy u tego sprzedawcy dostał po dobrej cenie felgi strukturalne z kołpakami i za darmo nakładki na śruby Bo ja u Andrzeja TAK. Jeestem bardzo zadowolony z zakupu autka i na pewno będę go polecał innym (nie tylko osobom z forum).Axit pisze:Dziękuje za opinie, ale teściu już zakupił swoją "perełkę" jak sie będzie sprawować czas pokaże.
-
- Debiutant
Właśnie dostał felgi strukturalne i kołpaki. Juz kilku chętnych do ja od teścia odkupiło. Więc najdalej za 4 lata będzie na sprzedaż co by za bardzo na wartości nie straciła - tak teściu powiedział.norbert_p pisze:Gratuluję. Tylko ciekawe czy u tego sprzedawcy dostał po dobrej cenie felgi strukturalne z kołpakami i za darmo nakładki na śruby Bo ja u Andrzeja TAK. Jeestem bardzo zadowolony z zakupu autka i na pewno będę go polecał innym (nie tylko osobom z forum).Axit pisze:Dziękuje za opinie, ale teściu już zakupił swoją "perełkę" jak sie będzie sprawować czas pokaże.
Poszukuję Zafiry z LPG. INFO PV
Było już o nim na forum.Ja też dzięki Andrzejowi 26.03.11 stałem się posiadaczem Zafiry.Pełen profesjonalizm obsługi jak i wcześniejszej informacji o samochodzie które w 100% się potwierdziły.Pewnie do tej pory Andrzej się śmieje z tego że przyjechał facet z drugiego końca Polski i nawet maski silnika nie otworzył.Bo tak było naprawdę.Po oglądnięciu z wierzchu i pięcio kilometrowej przejażce stwierdziłem że wszystko gra i kasa zmieniła właściciela.Tak że z ręką na sercu mogę polecić tę firmę.Kazek.Krynica.
Ja Andrzeja mogę polecić, bo po pierwsze warto. Po drugie: jeśli ktoś chce kupić ZB to ma tam w jednym miejscu kilka do oglądnięcia. Może oglądać i cały dzień Po trzecie auto można zeskanować miernikiem . Niedaleko jest też serwis GM. Można tam ewentualnie sprawdzić zawieszenie i silnik. Naprawdę osoba godna zaufania. Sam kupiłem u niego auto i jestem b. zadowolony. Do przejechania w jedną stronę miałem 200km. Trasę tą zrobiłem dwa razy.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2017, 19:22 przez norbert_p, łącznie zmieniany 1 raz.