Jak sprawdzić jakie się ma konto?tEREk pisze:Ważne
Instalujemy na wbudowanym koncie Administratora a nie na koncie z uprawnieniami administratora.
Problemy związane z instalacja EPC
Moderator: Mariusz
-
norbert_p
-
Anony Mous
-
Anony Mous
-
norbert_p
-
Anony Mous
-
Anony Mous
-
norbert_p
Klikam tak jak piszesz, ale w otwartym oknie nie ma "Użytkownicy"... Mój system to Win7 Home Premium oryginał.tEREk pisze:Jeżeli masz Win7 Premium lub wyżej klikasz prawym na Komputer i wybierasz zarządzaj potem Użytkownicy i tam masz Konto Administratora.
Ostatnio zmieniony 31 mar 2011, 21:32 przez norbert_p, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Anony Mous
Ja miałem zainstalowane tak jak pisałem na Viście i chodziło. Muszę poszukać płyt i jeszcze raz sprawdzić tylko pytanie ... gdzie one sątEREk pisze:ale potem dorzucasz skrypta badź piszesz z lini poleceń a to ma już znaczenie.
Poza tym nie dasz "uruchom jako administrator" kiedy konto jest wyłączone na dzień dobry.
Chciałem to napisać bo u mnie tego też nie ma ale ja mam Vistę więc wolałem siedzieć cichonorbert_p pisze: Klikam tak jak piszesz, ale w otwartym oknie nie ma "Użytkownicy"...
-
Anony Mous
Jeżeli nie masz tego do wyboru to znaczy że masz wersję Windows 7 niższą niż Professional.
Jeżeli masz coś niżej to w CMD wpisujesz to
Kod: Zaznacz cały
net user Administrator /active:yesSystem 64bity
System 32bity
-
norbert_p
Czy TIS również ruszy na tym systemie? (Win7 x64).tEREk pisze:Potwierdzam działanie nowego EPC na Win 7 x64
[ Dodano: Pią Kwi 01, 2011 08:06 ]
Czy to wpisuje się ze spacjami tak jak napisałeś? Próbowałem wpisać tak jaki widzę w CMD i pojawił się komunikat:tEREk pisze:Jeżeli masz coś niżej to w CMD wpisujesz to Kod:
net user Administrator /active:yes
"Wystąpił błąd systemu 5. Odmowa dostępu."
-
norbert_p
-
Anony Mous
-
David
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
To są pliki obrazu - zamontuj np. w alkoholu 120David pisze:może to głupie pytanie ale co to jest format pliku .mdf, czym się go otwiera i uruchamia? alcoholem? ściągnąłem wszytskie części rozpakowałem i mam taki format pliku oraz 1 plik 1kb z rozszerzeniem .mds
[ Dodano: Nie Kwi 03, 2011 09:43 ]
norbert_p1 - pobrałem OPEL EPC 4.9.2010 z Twojego chomika, masz do tego jakiś opis instalacji