Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
W standardzie nie masz włączonego konta Administratora. Musisz je włączyć. Jeżeli masz Win7 Premium lub wyżej klikasz prawym na Komputer i wybierasz zarządzaj potem Użytkownicy i tam masz Konto Administratora.
ale potem dorzucasz skrypta badź piszesz z lini poleceń a to ma już znaczenie.
Poza tym nie dasz "uruchom jako administrator" kiedy konto jest wyłączone na dzień dobry.
tEREk pisze:ale potem dorzucasz skrypta badź piszesz z lini poleceń a to ma już znaczenie.
Poza tym nie dasz "uruchom jako administrator" kiedy konto jest wyłączone na dzień dobry.
Ja miałem zainstalowane tak jak pisałem na Viście i chodziło. Muszę poszukać płyt i jeszcze raz sprawdzić tylko pytanie ... gdzie one są
norbert_p pisze: Klikam tak jak piszesz, ale w otwartym oknie nie ma "Użytkownicy"...
Chciałem to napisać bo u mnie tego też nie ma ale ja mam Vistę więc wolałem siedzieć cicho
może to głupie pytanie ale co to jest format pliku .mdf, czym się go otwiera i uruchamia? alcoholem? ściągnąłem wszytskie części rozpakowałem i mam taki format pliku oraz 1 plik 1kb z rozszerzeniem .mds
David pisze:może to głupie pytanie ale co to jest format pliku .mdf, czym się go otwiera i uruchamia? alcoholem? ściągnąłem wszytskie części rozpakowałem i mam taki format pliku oraz 1 plik 1kb z rozszerzeniem .mds
To są pliki obrazu - zamontuj np. w alkoholu 120
[ Dodano: Nie Kwi 03, 2011 09:43 ] norbert_p1 - pobrałem OPEL EPC 4.9.2010 z Twojego chomika, masz do tego jakiś opis instalacji
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT