Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
David pisze:może to głupie pytanie ale co to jest format pliku .mdf, czym się go otwiera i uruchamia? alcoholem? ściągnąłem wszytskie części rozpakowałem i mam taki format pliku oraz 1 plik 1kb z rozszerzeniem .mds
Otwierasz alkoholem lub np deamonem toolsem. To są obrazy i w takich programach je się otwiera.
[ Dodano: Nie Kwi 03, 2011 10:02 ]
Bodek_K pisze:norbert_p1 - pobrałem OPEL EPC 4.9.2010 z Twojego chomika, masz do tego jakiś opis instalacji
Pobierz z netu program 7zip (np stąd: http://www.dobreprogramy.pl/7Zip,Progra ... 12559.html ). W tym programie rozpakujesz sobie to ściągnięte EPC. Rozpakuje się obraz, z którym jak widzę wiesz co się robi
Wypakowałem, zamontowałem, to nie jest problem - wystarczy zainstalować i ma działać
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Bodek_K, niby tak. 100% pewności nie mam, bo sam nie mogę go odpalić na mojej "siódemce" Pobieram tą wersję od tERKa (nowszą), ale sądzę, że i ta mi nie pójdzie...
norbert_p pisze:Bodek_K, niby tak. 100% pewności nie mam, bo sam nie mogę go odpalić na mojej "siódemce" Pobieram tą wersję od tERKa (nowszą), ale sądzę, że i ta mi nie pójdzie...
Nic z tego
Potrzebny jest opis instalacji
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Niestety, EPC z mojego chomika zachomikowałem od kogoś innego. Przy mojej instalacji pojawia się komunikat o problemie z emulacją (mam win7). W plikach nie widzę żadnej witaminki lub nie wiem gdzie szukać. Spróbuj pobrać wersję od tERKa. Może ona jest OK.
u mnie zamontował obraz , ale jak uruchamiam płytę to wyświetla w zawartości 1 folder: Esi32, potem jak otwieram ten folder to nie ma żadnego pliku instalacyjnego. i nie rusza w ogóle to EPC w zawartości jest tylko 8 plików z rozszerzeniem .CPR i jeden folder Db, w tym folderze jest 6 plików z rozszerzeniem .UDB oraz 3 pliki TD1, TD2, TD3 z rozszerzeniem DB. nic więcej nie ma. , uruchamiam na koncie wbudowanym Admina na WIN7 HP SP1, a gdzie oraz jak urzyć tych dodatkowych plików od tEREk'a? pod system 32 bitowy? w którym momencie?
czyli tamte 6 Gb danych wywalamy i ściągamy te? po za tym jak można zmienić serwer pobierania, to proszę bardzo, bo pliki warzą po 450Mb a free download jest do 400Mb potem trzeba użyć karty lub Paypala do konta Premium za 9$