[A]Montaż tarcz podświetlanych INDIGLO - komentarze
-
guma75
-
guma75
Koledzy mam problem wszystkie śrubki poodkręcane z kokpitu . Radia nie moge wyciągnąć
poodkręcałem imbusy włożyłem druciki lecz radio nawet nie drgnie . Naret nieidzie jak złapać radia by pociągnąć do siebie
druciki dosyć ciasno weszły i było czuć blaszki . Jak najlepiej odgiąć blaszki radia by wyszło a radia nie zniszczyć?
-
guma75
Witam ponownie
Podswietlenie zegarów zrobione , Pierscionki założone
ale co sie namenczyłem z radiem to uh ....
Radio działa lecz po wyłączeniu silnika piszczy po 3 razy (głośno ) niewiem o co chodzi ale sprubuje poszukać tematu na forum
Mimo tego że kupiłem po jednej diodzie w zapasie to dwie były spalone i zamiast licznika na czerwono byłem zmuszony dać na niebiesko. Super to wyglada ,szczególnie wieczorem
Dzięki wszystkim za pomoc

Uploaded with ImageShack.us

-
guma75
Podświetlenie przebiegu widać cały czas i dosyć mocno, dlatego że w to miejsce wchodzi oddzielna zarówka ...co do zarówek to w trakcie rozbiórki znalazłem sprzedawce ze ślaska i podjechałem tu link : http://allegro.onet.pl/r5-diody-led-do- ... 33726.html to są chyba zwykłe r5 diody , zastanawiam się jeszcze nad kolorowym podświetleniem pokrenteł. Czy wie ktos jakie tam żarówki wchodzą i czy tak samo wystarczy jewymienic.
-
marwisn
-
guma75
-
Kasiarz