Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pojawia się wyłącznie po włączeniu zapłonu przed rozruchem, silnik uruchamia się normalnie,moc OK, EGR ma 3tys od wymiany, IC szczelny.....ma ktoś pomysł co boli Zosię
Wymienic Uklad Kontroli Elektronicznej (ECU)- Blad sprzetowy
lub
Wymienic Uklad Kontroli Elektronicznej (ECU)- Blad EEPROM
lub
Wadliwe działanie ECU
lub
Wymienić Electronic Control Unit (ECU)
IMO, jeżeli komunikat pokazuje się po po włączeniu zapłonu to tak jak pisał kolega aszifo, za 1000 trzeba zrobić przegląd, zwróć uwagę potem może Ci Zosia przypomnieć komunikatem INSP500 (500km)
Zrobiłem resecik akumulatorem i...... nie ma już błędu ale znalazłem pękniętą opaskę na przewodzie od IC do silnika, rura nie miała dobrego styku, opaska wymieniona i chyba jest OK.
Do wymiany oleju jeszcze 2500km ale dobrze, że napisaliści bo bym się zastanawiał o co Zośce chodzi (:-) jak napisze INSP1000
Dziękuję Wam za info.
eeee nie było INS1000 tylko po "pedałach" ECN1000 stąd pytanie, nie mam pojęcia czy związane to było z IC, po resecie nic się nie wyświetla, ale dzięki za informacje i czujność