[A] - mattai - 2,0 DTI Comfort, 101 KM, 2001
- Mattai
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: Zafira
- Model: C
- Oznaczenie silnika: A20DT
[A] - mattai - 2,0 DTI Comfort, 101 KM, 2001
Podstawowa wersja, dość mocno okrojona bo auto chyba służyło do transportu jako służbowe.
W zasadzie mam ze standardu tylko podgrzewane lusterka.
Auto o potwierdzonej historii i realnym przebiegu. Bezwypadkowe.
Od chwili zakupu to wymienione wszystkie kola, płyny, hamulce, kilka czujników, troszkę prac konserwacyjnych, dołożony tempomat.
Wymienione wszystko z okolic napędu wielorowkowego.
Jeszcze walczę z kulturą pracy silnika. Oby nie z pompa VP44
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2011, 23:25 przez Mattai, łącznie zmieniany 3 razy.
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)
mattai, dorzućpotem więcej fotek z innych ujęć, też chca przyciemnić szybki i oglądom jakie rozwiązanie bydzie najbarzyj sensowne czy jakoś bardzo ciemno folia czy może trocha przepuszczająco światło,musza rozważyć wszystkie opcje to fajnie byłoby zoboczyć różne ujecia różnychzosiek o różnych kolorach byda wdięczny pzdr
- Mattai
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: Zafira
- Model: C
- Oznaczenie silnika: A20DT
Ja się z przyciemnianych bardzo ciesze bo się tak auto nie nagrzewa wewnątrz, brakuje mi tylko jeszcze rolety żeby zakryć zawartość auta definitywnie
Wreszcie czysty... załączam fotkę.
W styczniu wymieniona szyna bo starą ktoś załatwił kradnąc wycieraczkę, po 10 latach była zmatowiona.
Aktualnie na tapecie wymiana uszczelniacza na wale, sprzęgła i całej okolicy.
[ Dodano: Nie Maj 06, 2012 13:57 ]
[ Dodano: Pon Sie 20, 2012 21:42 ]
Padła sprężyna, tylna,, regeneracja wszystkich zacisków. Auta naprawdę są policzone na 10 lat.
Ja się z przyciemnianych bardzo ciesze bo się tak auto nie nagrzewa wewnątrz, brakuje mi tylko jeszcze rolety żeby zakryć zawartość auta definitywnie
Wreszcie czysty... załączam fotkę.
W styczniu wymieniona szyna bo starą ktoś załatwił kradnąc wycieraczkę, po 10 latach była zmatowiona.
Aktualnie na tapecie wymiana uszczelniacza na wale, sprzęgła i całej okolicy.
[ Dodano: Nie Maj 06, 2012 13:57 ]
[ Dodano: Pon Sie 20, 2012 21:42 ]
Padła sprężyna, tylna,, regeneracja wszystkich zacisków. Auta naprawdę są policzone na 10 lat.
Scorpio I Lift-back 2.0(OHC)>VW Golf III Variant 1.9TDI(ALE)> ZA 2.0(Y20DTH)>ZC 2.0 (A20DT)