chyba nie... w ZA zestaw naprawczy jest wsadzony w taki sam worek i w ten sam schowek co u Ciebie...Szymon Jankowia pisze:w ZA zestaw naprawczy (klucze,lewarek, wkrętak haka,...) jest w styropianowej wkładce i lezy pięknie w kole zapasowym
lewarek do podnoszenia pojazdu
Moderator: Mariusz
-
dejna
-
andwi
Dokładnie, w ZB przy zakupie koła pełnowymiarowego dostajesz właśnie koło w koszu plus worek z tymi zabawkami pod podłogą.
Co więcej w tym roku poszli na oszczędność i nawet mi nie zamontowali gniazdka w bagażniku - po co, skoro mam koło
Uparłem się że chce mieć to gniazdko, bo gdzieś muszę włączyć lodówke, ale nie było wogóle takiej opcji. Ale instalacja była, więc wystarczyło pare złotych i mam co chciałem.
Co więcej w tym roku poszli na oszczędność i nawet mi nie zamontowali gniazdka w bagażniku - po co, skoro mam koło
Uparłem się że chce mieć to gniazdko, bo gdzieś muszę włączyć lodówke, ale nie było wogóle takiej opcji. Ale instalacja była, więc wystarczyło pare złotych i mam co chciałem.
-
M@rio
-
Anony Mous
-
marco74
Witam, pewnie zadam banalne pytanie;
- gdzie kupić lewarek, nie mam w samochodzie?
- czy jest z "jakąś" specjalną końcówką która pasuje do Zafiry B?
Pozdrawiam
Marek
- gdzie kupić lewarek, nie mam w samochodzie?
- czy jest z "jakąś" specjalną końcówką która pasuje do Zafiry B?
Pozdrawiam
Marek
-
kubik_CDTi
-
Przemcio
-
Anony Mous
-
Anony Mous
hmm to dziwne, astra ma większą masę własną niż 206marian329 pisze:też może nie wystarczyć. Ja mój z Astry II kombi oryginał pożyczyłem bratu do peugeot 206 i się złamał może dla tego, że nie był nigdy używanyPrzemcio pisze:Jeśli oryginał to pamiętaj nie od Corsy ( nieco za słaby ale co najmniej od Astry) :>
-
Przemcio
-
kubik_CDTi
Takim podnośnikiem to wyciągaliśmy kangoo w dieslu zakopane po oś,więc nie wiem czy taki słaby jestmarian329 pisze:też może nie wystarczyć. Ja mój z Astry II kombi oryginał pożyczyłem bratu do peugeot 206 i się złamał może dla tego, że nie był nigdy używanyPrzemcio pisze:Jeśli oryginał to pamiętaj nie od Corsy ( nieco za słaby ale co najmniej od Astry) :>
-
Przemcio
-
norbert_p