Podłokietnik kierowcy i pasażerów na tylnej kanapie
Moderator: Sebu$
-
calus18
-
dzarko
Pośrodku mniej więcej wysokości fotela są uchwyty z tworzywa. Trzeba je czymś podważyć. Ja swoje połamałem (albo już były, bo nie słyszałem trzasku).komura85 pisze:a jak to odchylić żeby niczego nie połamać?
Co mnie natomiast nurtuje, to jak odczepić dół pokrycia. Trzyma się na 2 jakby nitach. Czy to jest coś demontowalnego? Pomoże ktoś?
-
LoKi
-
Anony Mous
-
LoKi
-
jurek 1771
a ja poszukuje kolegi ..MARWISN'A ... Z Poznania co to kiedys sie pochwalił ze zrobil podłokietnik na stale tzn. 2 pozycje , poniewaz nie widze po dluzszych poszukiwaniach mozliwosci kupna samego mechanizmu podlokietnika ... !???? prosze o fotki koledzy jak to zrobic ?? na stale bo dziury mam w fotelu !!! i strasznie to wyglada
Ostatnio zmieniony 05 maja 2011, 11:42 przez jurek 1771, łącznie zmieniany 1 raz.
-
marwisn
-
jacek76
-
jurek 1771
-
Hredi
Witam!
Mam pytanie o działanie podłokietnika.
U mnie aby go zablokować w pozycji poziomej należy podnieść go do góry, potem opada całkowicie na dół i dopiero wtedy (nie za każdym razem) po uniesieniu zaskakuje i jest blokowany. Czy ten typ tak ma czy jest uszkodzony?
Pozdrawiam
U mnie aby go zablokować w pozycji poziomej należy podnieść go do góry, potem opada całkowicie na dół i dopiero wtedy (nie za każdym razem) po uniesieniu zaskakuje i jest blokowany. Czy ten typ tak ma czy jest uszkodzony?
Pozdrawiam
-
stapaw
- Mieszkaniec
- Imię: Paweł
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Tak ma być,to znaczy:w górę-na sam dół-i ustawiamy co ząbek do góry.Powinien łapać za każdym razem.Może masz coś uszkodzone.PozdrawiamHredi pisze:Witam!
Pozdrawiam
-
Mundurowy
-
szumilas
ktoś już wcześniej pisał o możliwości dostania się do podłokietnika kierowcy ale chciałbym prosić o szczegóły tzn. jak zdjąć tą plastikową osłonę z tyłu siedzenia?