[A] - sylmar - 2.2 DTI EXECUTIVE, 125 KM, 2004
- timi68
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
- Model: II
- Oznaczenie silnika: D5-2.4
Ja też przymierzałem się do zakupu kołpaków na stalówki do zimówek, ale zrezygnuję, tak jak napisał Maciek czarne stalówki wyglądają lepiej.Maciek pisze:Te 2 zdjęcia widzę Relingi na plus, kołpaków bym się pozbył
- timi68
- Zafiromaniak
Druga część niektórych napawa niechęcią.ZAKROPIOLO pisze:Jednemu podoba się żona innemu teściowa.
Relingi są ok, co do kołpaków to całe srebrne były by chyba lepsze nad takimi się jeszcze zastanowię.
eeeee...... tu mówi się o samochodach, a nie o takich pierdołach jak kołpaki (czy teściowa ). Czy "Zefir mój" jest przezroczysty ? Naprawdę nie widać nic poza kołpakami i relingami . Koledzy, zaczynam przypuszczać, że Zafira to najbrzydsze auto świata, czy tak jest? Czy może wyprowadzi mnie ktoś z błędu .
- timi68
- Zafiromaniak
Nie sądzisz chyba, że każdy z nas kupował autko, które mu sie nie podobało.sylmar pisze:Koledzy, zaczynam przypuszczać, że Zafira to najbrzydsze auto świata, czy tak jest? Czy może wyprowadzi mnie ktoś z błędu .
Zafirka jest ładna, no i czarna a to najładniejszy kolor dla Zafirki.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Grisza
- Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
- Model: ZBZAAF
- Oznaczenie silnika: Z22yh20LET
Porównaj z Touranem i daj odpowiedź sam :> Touran to kloc, a Zafi jest zwiewna powiewna i powabna niczym zefirek
Znajomi chcieli namówić nas na Tourana ale jak siostry to zobaczyły to stwierdziły: "brzydal" . Teraz jak widzą takowego to "eee brzydal jedzie". Zawsze jakoś ople mi były bliższe wiec jest Zafi. Poza tym żadne inne auto nie ma w tym segmencie 7 miejsc w seriii
Znajomi chcieli namówić nas na Tourana ale jak siostry to zobaczyły to stwierdziły: "brzydal" . Teraz jak widzą takowego to "eee brzydal jedzie". Zawsze jakoś ople mi były bliższe wiec jest Zafi. Poza tym żadne inne auto nie ma w tym segmencie 7 miejsc w seriii