Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hejka. Moją Zosię kupiłem pod koniec sierpnia.Autko przyjechało z Francji i miał być to 2.0DTI a według VINu mam 2.2DTI Elegance. Zapewne wyjdzie to w praniu czy tak jest czy nie.Autko miało lekko bity prawy przód i dlatego jest biedniejsza wersja zderzaka bez halogenów.Jeden halogen mam a drugi trzeba dokupić razem z kratką do zderzaka i będzie gitara.Jak macie jakieś pytanka to śmiało.
PS.Jeśli będzie jakiś problem z fotkami dajcie znać bo jak je wstawiałem to cosik się nie za bardzo chciały zmniejszyć.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2013, 08:54 przez Gruka, łącznie zmieniany 2 razy.
Co do koloru to jak dla mnie akurat rewelka,wycieraczki nie miałem i muszę cosik naruchać.Naklejka właśnie sam nie wiem czy zrywać czy nie zostanie ślad,ale może pastą zejdzie.Zobaczymy.A co do silnika to właśnie musze na samym silniku poszukać jakiegoś oznaczenia
to ja zacznę może od skomentowania wypowiedzi prawda, pana moderatora
bajbus pisze:na minus:
kolor (nie wiem czemu ale mam awersję do srebrnego)
- weź sie wypchaj :*
chciałem powiedzieć, iż zafira mi sie podoba, jeśli mozesz - zrób zdjecia silnika i wrzuc na forum. wycieraczka - u mnie tez odpadła chyba kazda to przechodzi
Zdjęcie zrobię silniczka choćby dlatego że tak jak pisałem sam nie wiem co to jest.Powiedziano mi że 2.0 a według VINu 2.2. Jest nowy temat(kolega założył)i tam widziałem zdjęcia ale musze pstryknąć swoje i porównać,choć ja dawałem kiedyś temat i z tego co pamiętam to ciężko odróżnić to wizualnie.Myślę że jak będzie fotka to coś wymyślimy.
Szybki zrobione folią ale jeszcze we Francji.Zastanawiam się nad badaniem prześwitu folii bo jest jaśniejsza niż "nasze" warsztaty robią.Pewne jest to że ich nie zerwe
daj sobie przyciemnic jeszcze te male szybki z przodu i bedzie gitara. co do koloru mnie tez najlepiej podoba sie srebrny i nie dlatego ze akurat taki kupilem bo auto mam od nowosci. pozdrawiam