[A] - Gruka - 2,2 DTI Elegance, 125 KM, 2002

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
Gruka

[A] - Gruka - 2,2 DTI Elegance, 125 KM, 2002

#1 Post autor: Gruka »

Hejka. Moją Zosię kupiłem pod koniec sierpnia.Autko przyjechało z Francji i miał być to 2.0DTI a według VINu mam 2.2DTI Elegance. Zapewne wyjdzie to w praniu czy tak jest czy nie.Autko miało lekko bity prawy przód i dlatego jest biedniejsza wersja zderzaka bez halogenów.Jeden halogen mam a drugi trzeba dokupić razem z kratką do zderzaka i będzie gitara.Jak macie jakieś pytanka to śmiało.

PS.Jeśli będzie jakiś problem z fotkami dajcie znać bo jak je wstawiałem to cosik się nie za bardzo chciały zmniejszyć.
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 sty 2013, 08:54 przez Gruka, łącznie zmieniany 2 razy.
BajBus

#2 Post autor: BajBus »

na plus:
przyciemnione szybki
na minus:
kolor (nie wiem czemu ale mam awersję do srebrnego)

a wycieraczka gdzie?
no i trzeba by wyjasnić jak to jest z tym motorem...
rzadki

#3 Post autor: rzadki »

póki co jakaś "obca" naklejka :P
darkp1

#4 Post autor: darkp1 »

Identyczna jak moja ;)
Gruka

#5 Post autor: Gruka »

Co do koloru to jak dla mnie akurat rewelka,wycieraczki nie miałem i muszę cosik naruchać.Naklejka właśnie sam nie wiem czy zrywać czy nie zostanie ślad,ale może pastą zejdzie.Zobaczymy.A co do silnika to właśnie musze na samym silniku poszukać jakiegoś oznaczenia
scaniairizar

#6 Post autor: scaniairizar »

to ja zacznę może od skomentowania wypowiedzi prawda, pana moderatora
bajbus pisze:na minus:
kolor (nie wiem czemu ale mam awersję do srebrnego)
- weź sie wypchaj :*

chciałem powiedzieć, iż zafira mi sie podoba, jeśli mozesz - zrób zdjecia silnika i wrzuc na forum. wycieraczka - u mnie tez odpadła :) chyba kazda to przechodzi :)

pozdrawiam i milionów życzę ! ;)
rzadki

#7 Post autor: rzadki »

scaniairizar pisze:milionów życzę ! ;)
oby kilometrów, a nie pieniędzy do zainwestowanie :P
Gruka

#8 Post autor: Gruka »

Zdjęcie zrobię silniczka choćby dlatego że tak jak pisałem sam nie wiem co to jest.Powiedziano mi że 2.0 a według VINu 2.2. Jest nowy temat(kolega założył)i tam widziałem zdjęcia ale musze pstryknąć swoje i porównać,choć ja dawałem kiedyś temat i z tego co pamiętam to ciężko odróżnić to wizualnie.Myślę że jak będzie fotka to coś wymyślimy.
lisek

#9 Post autor: lisek »

ladna zafirka szyby przyciemnione piecowo czy folia? szkoda tylko ze male szybki z przodu tez nie przyciemnione. pozdrawiam
Gruka

#10 Post autor: Gruka »

Szybki zrobione folią ale jeszcze we Francji.Zastanawiam się nad badaniem prześwitu folii bo jest jaśniejsza niż "nasze" warsztaty robią.Pewne jest to że ich nie zerwe :mrgreen:
TUX

#11 Post autor: TUX »

kupiłeś w najładniejszym kolorze :P
Gruka

#12 Post autor: Gruka »

Dzięki,Też mi się podoba hehe :D
lisek

#13 Post autor: lisek »

daj sobie przyciemnic jeszcze te male szybki z przodu i bedzie gitara. co do koloru mnie tez najlepiej podoba sie srebrny i nie dlatego ze akurat taki kupilem bo auto mam od nowosci. pozdrawiam
lukasus9

#14 Post autor: lukasus9 »

I Zośka i kolor ekstra, a kolega BajBus, z tym minusem...(oj, oj) ;)
TUX

#15 Post autor: TUX »

czarne tyż pikne - tylko częściej myć trza :P

dlatego srebrne pikniejsze :D

a tych małych okienek z przodu nie przyciemniaj - bo wogóle nic nie bedziesz przez nie widzieć - w szczególności jak zaparują!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”