[B] - m@@rcin - 1.9 CDTI Cosmo OPC Line,150 KM automat
koledze chodzi o te otworki ktore sa przy pelnej skorze w srodkowej czesci siedziskam@@rcin pisze:zdzic.
Co do skory to jak bede mial chwile czasu to zrobie zdjecia fotela.
nie jest to jednak "skora wentylowana"
generalnie ta skora to niezla lipa jest (wiem bo mam)
co do auto to bardzo fajne - gratuluje zakupu
Bardzo ładna Zosia tylko ten przebieg??? ale już prawdy się pewnie nie dowiesz i może lepiej Oby sprawowała się dobrze.
A co do VC to czy ona taka super, jeżdżę Oplami od kilkunastu lat i jak narazie to najlepsze wrażenia zrobił na mnie SENATOR 3.0 24V 203KM automat, wierzcie mi VC do "opon" mu nie dorasta... porównując do ZB, hmm, może trochę
A co do VC to czy ona taka super, jeżdżę Oplami od kilkunastu lat i jak narazie to najlepsze wrażenia zrobił na mnie SENATOR 3.0 24V 203KM automat, wierzcie mi VC do "opon" mu nie dorasta... porównując do ZB, hmm, może trochę
pomalo cos sie rusza po chwilowym zastoju w upiekszaniu mojej zoski. w sobote przyciemnilem szyby w AMS w lodzi ( polecam ) i efekty widac ponizej.
na obecna chwile zastanawiam sie czy zakladac Pakiet OPC Line czy moze zalozyc zderzaki na przod i na tyl OPC, przy tej drugiej opcji musial by zagoscic wydech z opc, zderzaki od OPC podejda bez problemu??
na obecna chwile zastanawiam sie czy zakladac Pakiet OPC Line czy moze zalozyc zderzaki na przod i na tyl OPC, przy tej drugiej opcji musial by zagoscic wydech z opc, zderzaki od OPC podejda bez problemu??
jak trafisz to zainstaluj przód i tyło od OPC lub przód OPC a tył od OPC line... albo samą dokładkę OPC kup do tyłu...m@@rcin pisze:czy zakladac Pakiet OPC Line czy moze zalozyc zderzaki na przod i na tyl OPC, przy tej drugiej opcji musial by zagoscic wydech z opc, zderzaki od OPC podejda bez problemu??
wydech z OPC to nie jest konieczność... a odpada jeżeli masz koło zapasowe.. (każda OPC ma zestaw naprawczy)
zgadzam się z Piotrkiem w 100%...Piotrek413 pisze:Zderzaki podejdą bez problemu. Tylko jak jej już założysz to zobaczysz, że brakuje ładniejszych progów a je ciężko jest znaleźć.
ja u siebie mam zestaw naprawczy, kola zapasowego brak,dejna pisze:jak trafisz to zainstaluj przód i tyło od OPC lub przód OPC a tył od OPC line... albo samą dokładkę OPC kup do tyłu...m@@rcin pisze:czy zakladac Pakiet OPC Line czy moze zalozyc zderzaki na przod i na tyl OPC, przy tej drugiej opcji musial by zagoscic wydech z opc, zderzaki od OPC podejda bez problemu??
wydech z OPC to nie jest konieczność... a odpada jeżeli masz koło zapasowe.. (każda OPC ma zestaw naprawczy)
zgadzam się z Piotrkiem w 100%...Piotrek413 pisze:Zderzaki podejdą bez problemu. Tylko jak jej już założysz to zobaczysz, że brakuje ładniejszych progów a je ciężko jest znaleźć.
wlasnie sie rozgladam za zderzakami od OPC, a z progami wiem ze jest problem, ale zastanawiam sie na progami od Astry H Kombi czy nie sa takie same albo podobne przeciez Zoska jest na platformie Astry.
Rusza po malu Projekt OPC Line, zostanie zalozona dokladka na przod, dokladka na tyl, progi oraz daszek na klape. Do skompletowania calego projektu pozostalo jeszcze dokupic daszek na klape i prog, najdluzej zejdzie z progiem poniewaz trzeba czekac do 2 tyg.
[ Dodano: Sob Cze 04, 2011 16:30 ]
[ Dodano: Sro Cze 29, 2011 18:51 ]
Zakonczylem kompletowac Pakiet OPC Line bylo ciezko ale sie udalo, wszystko wyladowalo u lakiernika i w sobote bedzie juz zalozony postaram sie wrzucic fotki jak wyglada
[ Dodano: Sob Cze 04, 2011 16:30 ]
astry niemierzylem bo wyglad jest calkiem inny.DaRek7 pisze:Jak dobrze pamiętam coś około 800pln za jedną strone :>m@@rcin pisze:a cena w aso jaka jesli pamietasz?
Daj znać jak zmierzysz Astre...
[ Dodano: Sro Cze 29, 2011 18:51 ]
Zakonczylem kompletowac Pakiet OPC Line bylo ciezko ale sie udalo, wszystko wyladowalo u lakiernika i w sobote bedzie juz zalozony postaram sie wrzucic fotki jak wyglada