Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Szyba wstawiona, nowe lusterko zamontowane. Różnica jest nie tylko w wielkości, ale przede wszystkim w polu widzenia. Zamiast lakierowania oklejone folią termoplastyczną - niestety w kolorze musiałbym zamówić 10 metrów, dlatego czarny karbon.
wygląda dość zabawnie
ale sam bym wolał większe - lepiej widać przy cofaniu
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
lawless pisze:Czy mi się wydaje czy lusterko jest troszkę inne ? nie żebym sie czepiał ale takie wrażenie moje jest chyba że tak tylko wygląda. Ale mimo wszystko jak okleisz drugie bedzie
Ale co ja piszę teraz też jest
Tak jak to opisałem pod zdjęciami, lusterko od strony kierowcy jest większe i w tej chwili nie wygląda to dobrze. Prawe lusterko będzie oklejone po wymianie.
Bodek pisze:wygląda dość zabawnie
ale sam bym wolał większe - lepiej widać przy cofaniu
Tak, wygląda to zabawnie gdy patrzy się od przodu. Ja również wybrałem większe, ponieważ wreszcie widzę co dzieje się wokół samochodu. Myślę, że gdyby nie wysoka cena to wymiana lusterek byłaby równie popularnym modem co wymiana spryskiwaczy.
cns80 pisze:Nie wiem co wy macie za problem z widocznością w lusterkach Słabo to jest w Vectrze B
Musiałbyś zobaczyć jak duża jest różnica między tymi lusterkami. Nie udało mi się małego lusterka ustawić tak żeby widzieć dobrze na trasie i nie mieć problemów z widocznością przy parkowaniu tyłem (trzeba było się gimnastykować żeby zobaczyć krawężnik). Przy dużym lusterku problem taki nie występuje.
Avatar zmienię dopiero jak listwy ozdobne w środku będą wykończone folią, która zostanie po oklejaniu lusterek. Lusterko zdobyłem zupełnie przypadkowo. Zaparkowałem dość ciasno obok innej zafiry i przy otwieraniu drzwi lusterko sąsiada odpadło - podniosłem żeby nikt się na nim nie poślizgnął.
A tak na poważnie to trzeba na aukcjach poszukać lusterek do zafiry po 2010 roku. Na przykład tu jest składane elektrycznie.
cns80 pisze:Nie wiem co wy macie za problem z widocznością w lusterkach Słabo to jest w Vectrze B
Musiałbyś zobaczyć jak duża jest różnica między tymi lusterkami. Nie udało mi się małego lusterka ustawić tak żeby widzieć dobrze na trasie i nie mieć problemów z widocznością przy parkowaniu tyłem (trzeba było się gimnastykować żeby zobaczyć krawężnik). Przy dużym lusterku problem taki nie występuje.