[A] OpelGreg 2.0 OPC 2005r
- michał0987
- Mieszkaniec
- Imię: Michał
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20let
- Kontakt:
- OpelGreg
- Mieszkaniec
- Imię: Grzegorz
- Auto: Zafira B Opc 241KM '08
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
założony po modyfikacji nowy większy łapacz powietrza z serii 1.9 cdti -na ebayu cena kosmiczna zobaczcie http://www.ebay.pl/itm/High-Flow-groses ... SwWKtUx0OY .... na allegro 20/30 zł ...
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2016, 15:39 przez OpelGreg, łącznie zmieniany 1 raz.
VERONI2468
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
bez komentarza!!!!Sumik pisze: Nie wiem czy robił to ryba
będzie zadowalający dla samego właścicielamichał0987 pisze:Ciekawy jestem koncowego efektu
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2016, 21:13 przez ryba1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
I znowu Krzysiu, cały Krzysiu. Widzę, że czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną.ryba1 pisze:Sumik napisał/a:
Nie wiem czy robił to ryba
bez komentarza!!!!
To ja powtórzę, żeby nie było niejasności:
W wolnym tłumaczeniu i interpretacji ponad 90% populacji chciałem powiedzieć że: Odwaliłeś kawał dobrej roboty. Że wygląda to tak jak powinno.Sumik pisze:Pod machą tak jak powinno to wyglądać
Nie wiem czy robił to ryba, ale jak tak, to się sprawdził. Krzysiu.
OpelGreg, Kawał pięknej Zafirki. Fajne mody Co do zegarów tez proponuję przeniesienie na słupek bo masz wszystko pod kontrolą i jesteś w stanie patrzeć na drogę
Jeżeli chodzi o tarcze to polecam MoMan Indiglo. Miałem takie w Astrze F i powiem Ci że robiły taką robotę że szok.
Ostatnio zmieniony 03 paź 2016, 10:49 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- ryba1
- Zafiromaniak
kwestia indywidualna.raczej to będzie 1-szy tak zrobiony słupek do ZA w PL.gRZENIU pisze:A tak ogólnie ile za słupek z flokowaniem Jeżeli można wiedzieć
- ryba1
- Zafiromaniak
Jest do zrobienia.tylko na odległość moze być lipa ze zrobieniem tak jak ma to byćgRZENIU pisze:Czekam z niecierpliwością ... może będę miał taki drugiryba1 pisze:to będzie 1-szy tak zrobiony słupek do ZA w PL
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
Słupki można robić Teraz już mam troszkę więcej czasu to można dłubać.
Co do wykonania to fanie jak właściciel i auto są u mnie na przymiarkę, bo dopasowuję kąt położenia zegarów względem oczów.
Co do Flokowania to znajomi powiedzieli mi za flok słupka do ZB ( a jest on dość duży ) 120 zł. Tak więc nie jest żle.
Ja u siebie tak niestety nie zrobiłem. Ale człowiek uczy się całe życie Kolejny będzie lepszy
I ja też posiadam jedyny słupek pod zegary w PL
Co do wykonania to fanie jak właściciel i auto są u mnie na przymiarkę, bo dopasowuję kąt położenia zegarów względem oczów.
Co do Flokowania to znajomi powiedzieli mi za flok słupka do ZB ( a jest on dość duży ) 120 zł. Tak więc nie jest żle.
Ja u siebie tak niestety nie zrobiłem. Ale człowiek uczy się całe życie Kolejny będzie lepszy
I ja też posiadam jedyny słupek pod zegary w PL
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Zamiast flokowania można przykleić wykładzinę tapicerską (materiał elastyczny z podklejoną cienką pianką 1-2mm). Mam wprawdzie bez zegarów ale podsufitkę i słupki tak zrobione z Peugocie 308 w kolorze czarnym, czego nie robiła fabryka. Ze względu na drobne uszkodzenia podsufitki w zafirce, rozważam takie rozwiązanie zamiast wymieniać podsufitkę.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308