Jak kupowałem ZB to tak właśnie myślałem jak Ty Jacek.Ale po dłuższym użytkowaniu tego auta szybko doszedłem do wniosku,że bez fejsu nie da się żyć...chyba,że bardzo lubisz zostawiać dużo kasy w ASO.Jacek_Do pisze:Nie dajmy się zwariować i jeśli coś jest spieprzone to nazywajmy rzeczy po imieniu.
A nie odrazu latać z op-com tech2 itp. nie po to kupuję samochód aby pod domem prowadzić warsztat.
[B]Problemy z BC
-
Anony Mous
-
pioter1
ma racje , mialem astre H pierdoly pokazywala az milo pol baku a komp. ze przejade 0km i szuka stacji benz. teraz mam zafire B jak ja kupilem miesiac bylo ok a pozniej tankuje i pokazuje ostatnie kilometry jakie moge jeszcze przejechac. zaznacze ze bylem z astra H na techu musieli pozmieniac indexy i chulalo super pokazywal normalnie.ale panowie nie po to kupuje autko za ciezko zarobione pieniazki zeby kupic techa dodatkowo , moze niech opel doklada techa do auta heheheheh
-
daniel120zafira
-
Jacek_Do
-
pioter1
-
Raf
-
bodzio
Posiadam Zafire B 2006 r. Mój problem polega na tym, że wyświetlacz przestał działać, nie zaświeca sie, nie mróga-zupełnie nic. Możecie mi coś poradzic co to może być? Dodam, że ta usterka wystapiła po tym jak rozładował sie mi akulumator i auto bylo odpalane na "krutko", podpięte biegunami klemy do klemy. A po podłączeniu do komputera w serwisie opla, komputer nie wykrył żadnej usterki. Poratujcie mnie jakoś, bede bardzo wdzięczny 
-
Lorry
-
Anony Mous
-
Anony Mous
-
tico0
Cały czas sądziłem że inwerter jak już to jest w CID, w pozostałych to chyba klasyka jakieć ledki albo żarówczki. Mogę się mylić bo nie rozbierałem jeszcze wyświetlaczatEREk pisze:Jak się sprawdzi moja diagnoza to najprawdopodobniej inwerter do wymiany
-
gackowo
Witam
Dziś spaliśmy dłużej, ale moja Zosia nadal po staremu. Nie mogłam znaleźć postów na ten temat więc pytam: Jak zmienić godzinę w Zafci 2007. W instrukcji samochodu bardzo ogólnikowo.
Dziś spaliśmy dłużej, ale moja Zosia nadal po staremu. Nie mogłam znaleźć postów na ten temat więc pytam: Jak zmienić godzinę w Zafci 2007. W instrukcji samochodu bardzo ogólnikowo.