Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Przeczytałem cały temat ale ma prośbę jeżeli ktoś zdemontował chłodnice 415x357 bez demontażu pasa oraz zderzaka niech opisze mniej wiecej co, jak i w jaki sposób. Dziękować.
Witam. Mam pytanie odnośnie poradnika powyżej, są pokazane 3 oringi rozumiem że 2 oringi ida na weże a do czego jest 3 oring? Pomalu sie przymierzam do wymiany chłodnicy klimy.. Wiem ze jak może bym rozebral to bym zobaczyl ale wole sie zabezpieczyć przed robota:]
Wymieniałem chłodnicę klimy dwa miesiące temu. Kupiłem zestaw osuszacz klimatyzacji z chłodnicą NRF'a. W zestawie były dwa oringi - jeden do osuszacza, drugi do podłączenia chłodnicy. ALEEEEE.... Osuszacz był zamontowany w klimie (tutaj myślę, że jest trzeci oring).
No wlasnie tez mi sie tak wydaje, bo kable sa dwa to to wedlug tego poradnika z linku to byly by te wieksze oringi a do osuszacz ten mniejszy... Moje pytanie jest dlatego ze nie chce byc zaskoczony podczas wymiany. dzieki za odpowiez ale jezlei moze ktos odpisac kto wymienial i na bank wie gdzie jest miejsce tych oringow.
moze komus sie przyda.. no wiec dwa oringi ida na kable klimy a trzeci idzie pod czujnik ktory jest przykrecony do chlodnicy klimy:P chlodnica wymieniona klima nabita od kilku dni.. jak narazie jeszcze chlodzi i gaz nie uciekl:P
Witam chciałbym się dowiedzieć jaką kupić chłodnice klimatyzacj do Zatory A 1.8 i żeby dobrze działa u nie byla za droga.A może ktoś posiada używaną sprawną
Witam
No dobra,a czy ktoś wymieniał samodzielnie chłodnicę w Zafirce OPC. Jak wygląda wyjęcie intercoolera? Czy trzeba demontować zderzak,czy może jest jakiś myk? Jak wygląda demontaż zderzaka?
Dzięki za podpowiedzi