[A] - Maćku--> 1.8 Elegance, 115KM, 2000r, Irmscher
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Rafał przednie nie są w korbie tylko tylne
Grzegorz co odmłodzenia hmmm no nie bardzo nie są to po liftowe niestety , a takich szukałem dokładnie chciałem półskóry recaro Sebu$ wie o tym
Fotek wnętrza nie mam trzeba poodkurzać i wyprać w końcu tapicere, bo uwalona jest niesłychanie, przyznam, że w końcu moje plecy od początku kiedy mam Zośkę wreszcie mnie nie bolą podczas jazdy różnica w podróżowaniu jest niesamowita
Grzegorz co odmłodzenia hmmm no nie bardzo nie są to po liftowe niestety , a takich szukałem dokładnie chciałem półskóry recaro Sebu$ wie o tym
Fotek wnętrza nie mam trzeba poodkurzać i wyprać w końcu tapicere, bo uwalona jest niesłychanie, przyznam, że w końcu moje plecy od początku kiedy mam Zośkę wreszcie mnie nie bolą podczas jazdy różnica w podróżowaniu jest niesamowita
Czyli rozumiem, że wziąłeś te z Rydułtów? Cieszę się, że sobie chwalisz. Ja nie miałem okazji jeździć na seryjnych, ale te sport sam doceniam codziennieMaćku pisze:Rafał przednie nie są w korbie tylko tylne
Poodkurzaj środek i pochwal się wnętrzem
Właśnie za taką kwotę, bo 350zł za dosłownie pełny komplet i jak rozumiem grzane zadki to super. Niech służą jak należy i cieszą przede wszystkim 4 literkiMaćku pisze:Zgadza się Rafał z Rydułtów gość jest u nas na forum, ale tylko przegląda...
Za taka kwotę i tak są w niezłym stanie i wszystko w nich działagRZENIU pisze:A wyglądały na takie świeżutkie jak by po praniu były ...
Jedno jest pewne , na pewno Tobie wyszło na +...
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
uważam również, że to najlepsza temperatura .... aby sprawdzić podgrzewanie foteli.rafant4011 pisze:może i masz racje zrób to w piątek, w piątek ma być 40*C