Uchwyt dobry, wystarczy przerobić mocowanie pod smartfona i super sprawa, bo przynajmniej nie zajmuje szyby i dobrze komponuje się z resztą deski...
ps. pamiętaj, aby auto na biegu zostawiać
no juz taki posiadam .....kacza1982 pisze:Równie dobrze można kupić uchwyt na świnię i jej nie mieć
wiem, ale nie wiem czy dam radę i czy zdążę Kacorkukacza1982 pisze:Montuj radio i nie narzekaj hehehe, wiesz o co chodzi
co byś drugiego nie uszkodził, bo sam zderzak Cię zrujnuje i to na dzień dobrykacza1982 pisze:ps. pamiętaj, aby auto na biegu zostawiać
okazało się, że kupiłem nie ten uchwyt który pokazałem na zdjęciuszary pisze:Sebu$, ciekawy ten uchwyt. Chyba też się skusze na niego
Raphaello, nie wiem czy złą ... po prostu inną, o której nie wiedziałem że istniejerafant4011 pisze:Seba kupiłeś złą?
Krzychu,ryba1 pisze:Sebu$, jaka?jakiś link do niej?Sebu$ pisze:To inna firma, niż Kuda.

kacza1982 pisze:Kurde, że też tego nie zauważyłemwampir11111 pisze:No $eba ładnieale co to za okruchy na miejscu na napoje
posprzątałeś???????
Ostatnio jak to widziałem to wierzcie mi, było o wiele gorzej, więc te okruchy to jest coś dla "perwersyjnej pani domu" brane za ideałhehhee
Ale Zgredy jednerafant4011 pisze:ale mogłeś bardziej się postarać