Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ryba1 pisze:Sebu$, fajny ten uchwyt na tel.też bym taki chętnie przytulił pod CB.ile za niego dałeś?
z OLXa za 50 zł z wysyłką
był ino 1 czy więcej miał na sprzedaż
Jeden jedyny i to z demobilu.
tak jak mówiłem, pierwszy raz takiego zobaczyłem. Kupiłem w ciemno
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Ta zapalniczka jakaś taka dziwna... nie widzę tam symbolu fajka zapalonego, nie wiem jakoś tak dziwnie to wygląda jak świnia ogolona na hitlera (jeżeli ktoś rozumie o co kaman)... Chcesz może oryginalną zapalniczkę do kompletu? Dla ciebie free
Wsadziłem świnkę, aby sprawdzić jak to będzie z kablem do ładownia smarkphona
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Azaliż, ten tego, ponieważ, bo .... na szybciocha zrobiłem mały Upgrade
(po kliknięciu na fotkę lepsza jakość )
i normalnie wizualnie z dwadzieścia kucy jest wiecej ....
Ostatnio zmieniony 11 mar 2017, 16:09 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
to taki odpowiednik Picasso - jest tak brzydkie, że aż piękne
za kilkanaście, kilkadziesiąt lat to może być warte fortunę
....