Nr Katalogowe części pod konkretny VIN - KAROSERIA I WNĘTRZE
Moderator: Sebu$
-
wojto1974
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
1690599824ROBERT17244 pisze:Prośba o sprawdzenie i podanie ceny oraz nr katalogowego prostokątnej zaślepki na zderzak która zasłania zdemontowany hak od przyczepki.
VIN: WOLOTGF7512275854
zdjęcie podglądowe
[url=http://images41.fotosik.pl/1716/532d7ace40bb63a3m.jpg]Obrazek[/URL]
1405474 - nr katalogowy
KLAPA, SPRZĘG PRZYCZEPY, PŁYTA KOŃCOWA TYŁU, ZAGRUNTOWANY(-A, -E)
Notatka: UŻYWANY(-A,-E) Z ODEJMOWALNYM URZĄDZENIEM DO HOLOWANIA
Numer katalogowy: 1405474
Nazwa części: KLAPKA
Cena netto*: 163,50
Cena brutto*: 201,11
zagruntowana w kolorze czarnym.
-
saturn
Bodek
Potrzebuję drobnej pomocy. Ostatnio sąsiad terenowym autem oparł mi się tyłem o moją tylną klapę. Wgniótł na tyle nieszczęśliwie klapę, że jest do wymiany. Na allegro jest tego sporo, ale ja jeśli by się dało, to wolałbym nie malować, tylko kupić w "moim" kolorze.
Mam foto tabliczki znamionowej, podpowiedział byś mi który to jest kolor lakieru
Gdzie mam foto podesłać, albo w którym miejscu jest zapisany kod koloru. Z góry dziękuję za pomoc.
Potrzebuję drobnej pomocy. Ostatnio sąsiad terenowym autem oparł mi się tyłem o moją tylną klapę. Wgniótł na tyle nieszczęśliwie klapę, że jest do wymiany. Na allegro jest tego sporo, ale ja jeśli by się dało, to wolałbym nie malować, tylko kupić w "moim" kolorze.
Mam foto tabliczki znamionowej, podpowiedział byś mi który to jest kolor lakieru
Gdzie mam foto podesłać, albo w którym miejscu jest zapisany kod koloru. Z góry dziękuję za pomoc.
- Bodek
- Zafiromaniak
W nr VIN i na tabliczce na słupku.saturn pisze:Bodek
symbol VIN:
2BU = FARBA ZEWNĘTRZNA,PATRZ TABELA FARB W PRZEDMOWIE DO KATALOGU MODELU
2BU
PRESTIGEBLAU,MET2
PRESTIGE BLUE,MET2
w dolnym lewym rogu jest nr lakieru.
-
saturn
- Bodek
- Zafiromaniak
Poszukuję rolety bagażnika do sowjej Zafiry. Nie wiem jaki kolor dobrać. Mam nr. rolety ale nie wiem czy będzie ok. Proszę więc (jeśli się dao srawdzenie koloru wnętrza oraz czy roleta o tym nr. będzie pasowała.
VIN W0L0AHM7572097840
Nr. rolety 13143670
7345199 - nr katalogowy
POKRYCIE PRZESTRZENI ŁADUNKOWEJ, ZESP., CZERŃ ANTRACYTOWA
Cena w ASO:
Numer katalogowy: 7345199
Nazwa części: POKRYWA
Cena netto*: 1 091,00
Cena brutto*: 1 341,93
-
przem1983
Witam potrzebuje wymiarów śruby mocującej nadkole (łączenie nadkola ze zderzakiem przednim). Nigdzie nie mogę tego znaleść a potrzebuje dokupić takie dwie śruby
-
przem1983
chyba chodzi mi o śrubę 4.8x16 jakiej ona jest długości?
Gdzie je mogę kupić ?
Gdzie je mogę kupić ?
-
Koenig
W0L0TGF75420691869
Poszukuję danych nt. plastykowego uchwytu zamocowanego przy tylnym słupku, w miejscu skąd pas bezpieczeństwa wychodzi spod tapicerki.
Jest to uchwyt do którego mocuje (zahacza) się pas bezpieczeństwa z ostatniego rzędu foteli w sytuacji gdy się je składa. Dzięki uchwytowi pasy nie przeszkadzają w zwijaniu i rozwijaniu rolety zasłaniającej bagażnik.
Niestety mam problem z zamieszczeniem zdjęcia więc mam nadzieje że sam opis wystarczy.
Poszukuję danych nt. plastykowego uchwytu zamocowanego przy tylnym słupku, w miejscu skąd pas bezpieczeństwa wychodzi spod tapicerki.
Jest to uchwyt do którego mocuje (zahacza) się pas bezpieczeństwa z ostatniego rzędu foteli w sytuacji gdy się je składa. Dzięki uchwytowi pasy nie przeszkadzają w zwijaniu i rozwijaniu rolety zasłaniającej bagażnik.
Niestety mam problem z zamieszczeniem zdjęcia więc mam nadzieje że sam opis wystarczy.