Problem z NCDR 1100
Moderator: Sebu$
-
r1
-
BajBus
r1, jeśli masz kolorowy wyświatlacz to sterowanie kompem jest tylko przez ncdr'a i tego nie zastąpisz, będziesz musiał zrobić przedłużkę kabli odpowiadających za sterowanie komputerem i umieścić ncdr'a pod fotelem albo w schowku...
przerabiałem to już, znajomy w Vectrze też zmieniał radio i był nawet u specjalistów tym się zajmujących i nie dali rady tego ominąć...
mogę służyć swoim doświadczeniem jeśli masz jakieś jeszcze pytania w tej sprawie
przerabiałem to już, znajomy w Vectrze też zmieniał radio i był nawet u specjalistów tym się zajmujących i nie dali rady tego ominąć...
mogę służyć swoim doświadczeniem jeśli masz jakieś jeszcze pytania w tej sprawie
-
r1
Mam dokładnie taki wyświetlacz http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:CpW1 ... y/gid2.jpg (także pewnie o to Ci chodziło). Mam zmieniarke, nieczynną, także tam wsadziłbym radyjko. Gorzej z przedłużką. Czy taka operacja jest trudna? W sumie dla mnie trudna jest wymiana radia a co dopiero taka akcja :-) Może zalecę po prostu do Wrocławia :-)
-
BajBus
chodziło mi o taki
ale jesli nie masz sterowania kompem z manetki to sytuacja będzie taka sama...
trzeba zakupić cosik takiego
i
oraz zwykłe kości iso męską i żeńską oraz parę metrów przewodu (zależy gdzie chcesz zamontować ncdr'a) wszczepić przewody w odpowiednie piny (teraz nie pamietam które ale później mogę sprawdzić...) pociągnąć instalację i gotowe
prosze moderatora o przeniesienie tematu do CA
ale jesli nie masz sterowania kompem z manetki to sytuacja będzie taka sama...
trzeba zakupić cosik takiego
i
oraz zwykłe kości iso męską i żeńską oraz parę metrów przewodu (zależy gdzie chcesz zamontować ncdr'a) wszczepić przewody w odpowiednie piny (teraz nie pamietam które ale później mogę sprawdzić...) pociągnąć instalację i gotowe
prosze moderatora o przeniesienie tematu do CA
-
r1
-
cris559
Witam mam pytanko czy ową nawigację da się spolszczyć ? może ktoś ją ma
Będę wdzięczny za wszelkie info
Będę wdzięczny za wszelkie info
-
BajBus