Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Robban, bo dostałam ją pocztą dzień po fotosesji. Potem naczepiłam ją razem z białym papierem na szybę, bo nie ma warunków by prawidłowo nakleić to raz a dwa mam na razie srebrne. Niebawem będzie czarna, może nawet na spocie się uroczyście naklei.
Hanti no ale mi jak zwykle mało :)
Już myślę, jak tu oszczędzić kasę, by po koniecznej naprawie czegoś tam w zawieszeniu ( jeszcze nie kojarzyłam co z czym kupując jak było mówione) no i wymianę szyby bo jeżdżę z nią na zasadzie no Panie, co miałam zrobić jak kamyk mi spadł spod auta z przodu wczoraj ................ za pewne wiecie o co chodzi :) no 400zł nie ma się pod ręką niestety. Pierw naprawa pilniejsza, zaraz potem szyba.
Ale jak tylko będzie ciepełko to będzie biła po oczach mam nadzieję pięknym połyskiem, no i może na Spocie ujawnią się jakieś pomysły na jej dopieszczenie jakimiś małymi zmianami:)
To jest tak wysoko, że jak siedzę, przysłania mi co najwyżej słonko hehehe no i sporadycznie słupy ze światłami, ale spoko zielone żółte czy czerwone widać dobrze:). Nie jestem zbyt wysoką osobą, i literki mogą im co najwyżej tyle samo przeszkadzać co sam ten niebieski pasek.
Poza tym niestety szybę mam do wymiany, więc jeśli będzie mi w tym miejscu przeszkadzać to nakleję następną na środku tam gdzie lusterko jest, lub nad reflektorem. Na razie to, bo jasny kolor na lakierze kompletnie się zlewał.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2013, 11:27 przez zUla, łącznie zmieniany 1 raz.