super sprawa
sam szukam felg na zimę do ZB 16" a najchętniej strukturalnych, zośka ładnie na nich by wyglądała
Odnowienie felgi stalowej
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
Może twoje felgi pracowały w innych warunkach. Moje pracowały w rajdówce i się mocno przegrzewały. O ile tył wyglądał jako tako to przód wyglądał nie jak biel tylko jak majonezArczi pisze:No i tu Cie zaskocze. Niestety robilem w opisany przeze mnie wyzej sposob zarowno alu jak i stal i wszystkie sa po 3-4 latach nadal biale.cns80 pisze:A biały nakładany twoją metodą błyskawicznie robił się żółto szary
O odpryskach nie pisze to na to niema sily i nawet na proszkowo malowanej feldze mozna zaliczyc odprysk
Być może za chwilę będę sprzedawał ale nie struktury tylko zwykłe z oryginalnymi kołpakami Opla.rafant4011 pisze:sam szukam felg na zimę do ZB 16" a najchętniej strukturalnych, zośka ładnie na nich by wyglądała
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
cns80 pisze: rafant4011 napisał/a:
sam szukam felg na zimę do ZB 16" a najchętniej strukturalnych, zośka ładnie na nich by wyglądała
Być może za chwilę będę sprzedawał ale nie struktury tylko zwykłe z oryginalnymi kołpakami Opla.
a Ładne??? a ile ? do zobaczenia w warszawie?? ja też z wawy to daj znać bo zimówek jeszcze nie założyłem
-
- Świeżak
- Imię: Stachu
- Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI Cosmo Panorama
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Robiłem ostatnio felgi:
piaskowanie 80zł/4 szt
malowanie u lakiernika z podkładem 100zł,
nowe wentyle - 20zł
razem 200
nie wiem jak długo wytrzyma...
Tam gdzie piaskują najczęściej mają też malowanie proszkowe - biorą za to ok 160zł razem.
Malowanie pistoletem czy proszkowo - każdy oponiarz mówi inaczej.
piaskowanie 80zł/4 szt
malowanie u lakiernika z podkładem 100zł,
nowe wentyle - 20zł
razem 200
nie wiem jak długo wytrzyma...
Tam gdzie piaskują najczęściej mają też malowanie proszkowe - biorą za to ok 160zł razem.
Malowanie pistoletem czy proszkowo - każdy oponiarz mówi inaczej.