Malowanie felg
Moderator: Mariusz
-
bisu
-
Crazy
-
wampir11111
- Mariusz
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: ZB OPC Line
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Nie zgodzę się z ta opinią. Mam mocny kompresor i zakupiłem sobie pistolet do piaskowania w castoramie za ok. 120zł. i okazało się że totalna klapa. Piaskowanie na max. ciśnieniu nie przynosi żadnych efektów. Próby robiłem na starym błotniku ze starego auta i lakier nie tknięty.Zdenek2007 pisze: 14 kwie 2015, 20:35 Ja kupiłem kiedyś w lidlu pistolet do piaskowania, mała wydajność ale daje powoli radę, tylko kompresor musi mieć większą wydajność, następnie podkład i lakier a efekt i i trwałość "prawie" jak nówka :>
-
Zuko
to może ja dorzucę swoje 3 grosze,
Odnawiałem felgi u lakiernika i było to zrobione proszkowo, jeżdżę już na nich 3 sezon i dalej wyglądają jak nowe także jestem jak najbardziej zdania że takie lakierowanie jest dużo lepsze niż na mokro bo nie łuszczy się lakier po pewnym czasie
Odnawiałem felgi u lakiernika i było to zrobione proszkowo, jeżdżę już na nich 3 sezon i dalej wyglądają jak nowe także jestem jak najbardziej zdania że takie lakierowanie jest dużo lepsze niż na mokro bo nie łuszczy się lakier po pewnym czasie